ΠΑΟΚ - Χρόνινγκεν 1-2: Ήττα με προβληματική άμυνα

ΠΑΟΚ - Χρόνινγκεν 1-2: Ήττα με προβληματική άμυνα

Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε στο 49' με τον Κωνσταντέλια είχε έντονα προβλήματα στην άμυνά του και ηττήθηκε με 2-1 από την Χρόνινγκεν στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία

5637690
Πριν από την έναρξη του δεύτερου φιλικού για τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Ντόμινικ Κοτάρσκι, που θα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια.

Όντως, ο Κροάτης γκολκίπερ αυτή τη φορά ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», αλλά οι υπόλοιποι δέκα συμπαίκτες του στο πρώτο μισό της φιλικής αναμέτρησης φρόντισαν να τον μετατρέψουν σε… θεατή.

Η Χρόνινγκεν (παρατάχθηκε στο γήπεδο δίχως το μεγάλο αστέρι της, τον Νορβηγό επιθετικό Γιόργκεν Στραντ – Λάρσεν) περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και το πρώτο μέρος ανήκε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ. Πάντως, σ’ ότι αφορά τον Κοτάρσκι τις λίγες στιγμής που χρειάστηκε, έδειξε θετικά δείγματα. Καλός στις εξόδους, δυνατός ψηλά στον αέρα, καλός με τα πόδια.

Οι «ασπρόμαυροι» στο διάστημα της υπεροχής τους είχαν τέσσερις καλές στιγμές, με μεγαλύτερη το δοκάρι στο σουτ του Άντρια Ζίβκοβιτς (12’), ενώ και οι Ίνγκασον (15’), Καντουρί (22’), Κουαλιάτα (28’) άγγιξαν το γκολ.


5637690__1_
5637683


Κλείσιμο
Ένα γκολ που το βρήκε ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους, που ανήκε και πάλι αποκλειστικά στην ελληνική ομάδα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, που μέχρι στιγμής είναι η αποκάλυψη της προετοιμασίας, με άψογο πλασέ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Ντε Μπουρ και στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0.

Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να έχουν υπεροχή και το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, με πρέσινγκ ψηλά, σωστές τοποθετήσεις, γρήγορη ανάπτυξη. Όταν στην εξίσωση μπαίνουν παίκτες όπως ο Τζίμας, ο Τσαούσης, ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας, παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί παρά να είναι διπλά και τριπλά χαρούμενος ο Λουτσέσκου.

Ο Φιλίπε Σοάρες αστόχησε σε κενή εστία (59’) και ο Κωνσταντέλιας σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι της Χρόνινγκεν (65’) που έφτασε στην ισοφάριση κόντρα στη ροή του αγώνα από το… δώρο του Ενέα Μιχάι και το εξαιρετικό πλασέ σουτ του Ίραντουστ στο 78ο λεπτό γράφοντας το 1-1.

5637691
5637703


Η ολλανδική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το νέο λάθος των «ασπρόμαυρων», αυτή τη φορά του Ταλίχμανίδη, φτάνοντας στην ανατροπή του σκορ (1-2) με το γκολ του Ντε Λέου στο 85ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης. Δύο λάθη, δύο τελικές, δύο γκολ για την Γκρόνινγκεν.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντίγια, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ρικάντρο, Τσόλακ.

Χρόνινγκεν (α΄ημίχρονο): Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, (23’ Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

Χρόνινγκεν (β΄ημίχρονο): Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, Ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Ιουλίου - Το 90% άγγιξε η πληρότητα των πλοίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης