Wimbledon: Δεύτερο «μπαμ» με τον πρόωρο αποκλεισμό του Αλιασίμ

Wimbledon: Δεύτερο «μπαμ» με τον πρόωρο αποκλεισμό του Αλιασίμ

Ο Μάξιμ Κρέσι αντίθετα θα συνεχίσει και στην φάση των «64» θα βρει απέναντί του το συμπατριώτη του Τζακ Σοκ

Felix_Auger-Aliassime
Στα... χνάρια του Χούμπερτ Χουρκάτς χθες (27/06) βάδισε σήμερα (28/06) ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος έγινε ο δεύτερος τενίστας του Top10 της παγκόσμιας κατάταξης που μένει εκτός Γουΐμπλεντον από τον πρώτο κιόλας γύρο!

Παρότι πέρυσι έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς του λονδρέζικου Major, ο Καναδός, αν και προηγήθηκε με 7-6(5) του Μάξιμ Κρέσι (νο45 στον κόσμο) δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στο κορτ τον τίτλο του φαβορί που είχε. Ο Αμερικανός με εξαιρετική εμφάνιση πήρε τα τρία επόμενα σετ με 6-4, 7-6(9), 7-6(5) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Οι 20 άσοι του Αλιασίμ δεν ήταν αρκετοί για να τον οδηγήσουν στη νίκη και μετά από 4 ώρες και 14 λεπτά μεγάλης μάχης το νο6 του ταμπλό έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο. Ο Κρέσι αντίθετα θα συνεχίσει και στην φάση των «64» θα βρει απέναντί του το συμπατριώτη του Τζακ Σοκ.



Κλείσιμο
Σε αντίθεση με τον Αλιασίμ, οι Ντένις Σαποβάλοφ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ μπήκαν... με το δεξί στο Γουΐμπλεντον. Ο Καναδός, ο οποίος πέρυσι έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ από τον Άρθουρ Ρίντερκνες, βρήκε τον τρόπο ν΄ αντιδράσει και κατακτώντας τα 12 από τα επόμενα 17 game του αγώνα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω (6-1, 6-7(6), 6-7(4), 6-4, 6-1).

Με 3-0 σετ επικράτησαν οι Σβάρτσμαν και Αγούτ επί των Στέφαν Κόζλοφ και Ατίλα Μπάλαζ αντίστοιχα.



Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης