Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο, Ελλάδα - Ολλανδία 7-12: Το όνειρο σταμάτησε στα προημιτελικά

Η Ολλανδία επικράτησε με 12-7 της Ελλάδας στον προημιτελικό και την απέκλεισε από την τετράδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Βουδαπέστης

Εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο γυναικών της Βουδαπέστης έμεινε η Ελλάδα. 

Στον κρίσιμο προημιτελικό ηττήθηκε με 12-7 από την καλύτερη Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση και έτσι θα διεκδικήσει στην καλύτερη περίπτωση την 5η θέση στη συνέχεια του τουρνουά. 

Ο αγώνας 

H Ελλάδα προγήθηκε με 1-0 με γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου και η Ολλανδία ισοφάρισε σε 1-1 με τη Σέβενιτς. Η Ολλανδία με Ζούστρα και τη Φαν Ντε Σλοτ έφτασε στο 1-3!

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου παρά τις ευκαιρίες δεν σκοράρει και το 1ο οχτάλεπτο τελειώσε με την Ολλανδία στο 1-3.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου η Ολλανδία με την Μουλχούιζεν πάει στο 1-4. Η Ελευθερία Πλευρίτου μείωσε σε 2-4 αλλά η Ρόγκε στον παραπάνω έφερε και πάλι τη διαφορά στα 3 γκολ (2-5).

Η Ελλάδα μείωσε σε 3-5 με την Ε. Πλευρίτου αλλά η Μουλχούιζεν έγραψε το 3-6.



Η Μαρία Πάτρα μείωσε σε 4-7 και η Σλίκινγκ έδωσε και πάλι προβάδισμα 4 γκολ (4-8) στην Ολλανδία. Η Ελλάδα "απαντά" με γκολ της Σιούτη (5-8) αλλά η Ολλανδία είναι ασταμάτητη (5-9 με την Σέβεντις).

Νέο γκολ για την Πάτρα στον παραπάνω (6-9) και η Ολλανδία έκλεισε στο +3 το 3ο! Με ακόμη ένα γκολ της Ρόγκε η Ολλανδία έφτασε στο 7-11 και με πέναλτι της Σαπ έκλεισε το παιχνίδι στο +5 (7-12).



Τα οχτάλεπτα: 1-3,2-3,3-3, 1-3


Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Χυδητιώρη, Ελληνιάδη, Μ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη. 

Ολλανδία (Δουδέσης): Αρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Μουλχούιζεν 4, Φαν ντε Κρατς, Ρόγκε 2, Σέβενιτς 2, Χούστρα 1, Κούλχαας, Σαπ 1, Τεν Μπρόεκ



Ειδήσεις σήμερα:

Η δραματική ιστορία της μάνας και του γιου που αυτοκτόνησαν στον Θερμαϊκό

Παράταση έως τις 5 Ιουλίου για το Power Pass λόγω συνεχούς ροής αιτήσεων

Η Ελλάδα θα κάνει προσφυγή για τον όρο «Turkaegean» εντός της ΕΕ - Τι είπε ο Οικονόμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr