Αφού... ξύρισαν και έντυσαν τον γαμπρό, ο Δημήτρης Πέλκας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κυβέλη Μάρδα στην Κωνσταντινούπολη όπου αγωνίζεται την τελευταία διετία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ
Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Πέλκας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη Κυβέλη Μάρδα (κόρη του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, με κουμπάρο τον Γιώργο Τσονάκα στενό συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.
Φίλοι και συγγενείς είχαν βρεθεί από νωρίς στο σπίτι του Έλληνα επιθετικού τηρώντας όλα τα έθιμα καθώς αρκετές ώρες πριν την τελετή είχε αρχίσει το γλέντι...
Κι όταν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση αρχικά ξύρισαν το γαμπρό, στη συνέχεια τον έντυσαν και μετά «έλουσαν» τους νεόνυμφους με ρύζι.
Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο γιατί εκεί είναι η επαγγελματική έδρα του Δημήτρη, αλλά κυρίως γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας