Γερμανία - Ιταλία: Καυγάς δημοσιογράφου με τον Ντοναρούμα

Η δημοσιογράφος της RAI, Τιζιάνα Άλλα, ανέφερε στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα το λάθος που έκανε στο 5ο γκολ της Γερμανίας και εκείνος ξέσπασε και την κατηγόρησε ότι κάνει λάθος - To twitter πήρε φωτιά με βίντεο με τα λάθη του Ιταλού τερματοφύλακα

Η Ιταλία ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης με 5-2 από τη Γερμανία στο Nations League και κανείς στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν είχε διάθεση για κουβέντες.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο τερματοφύλακας της Ιταλίας που δέχτηκε τα 5 γκολ, αμέσως μετά από το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει στη RAI και να αναλύσει τι έφταιξε και ήρθε η ήττα με 5-2.

Η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη ήταν η Τιζιάνα Άλλα η οποία είναι για χρόνια στη RAI και έχει δουλέψει και στην Corriere dello Sport. Η έμπειρη δημοσιογράφος στάθηκε στο 5ο γκολ που "έφαγε" ο Ντοναρούμα που ήταν 100% δική του ευθύνη.



«Gigio,τέτοιου είδους λάθος δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει», θα πει η δημοσιογράφος και ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν θα απαντήσει: «Πότε μου συνέβη αυτό; Ε; Κόντρα στη Ρεάλ, με φάουλ; Έλα όμως… αν θέλουμε να συνεχίσουμε τη διαμάχη κατηγορήστε με. Θα το δεχτώ».

O Ντοναρούμα είχε κάνει παρόμοιο λάθος και στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Παρί που κατέληξε στο 1-1 από τον Μπενζεμά.



Ο Ντοναρούμα αμφισβήτησε τη δημοσιογράφο η οποία είναι στη RAI από το 2000 αλλά την στήριξαν οι Ιταλοί φαν στο twitter δημοσιεύοντας βίντεο με παλαιότερες γκάφες του τερματοφύλακα.




Ο γνωστός σχολιαστής της τηλεόρασης, Σάντρο Πιτσινίνι, θα γράψει για το θέμα: «Ο Donnarumma αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει τα λάθη του κάτι που είναι σοβαρό για ένα παίκτη του επιπέδου του. Συγχαρητήρια στην Tiziana Alla».




Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr