Το Game 4 στην έδρα της Εφές, με τη Φενέρ να επικρατεί με 92-80, σημαίνει ότι ο Σέρβος προπονητής Σάσα Τζόρτζεβιτς κατακτά για δεύτερη διαδοχική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή!
Το έκανε πέρσι με τη Βίρτους Μπολόνια, με εκείνο το εμφατικό 4-0 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, το έκανε και φέτος, απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Και όμως, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Τζόρτζεβιτς αναμένεται να μείνει δίχως δουλειά! Οι φήμες οργιάζουν ότι δεν θα μείνει στον πάγκο, με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.