Βιγιαφάνιες: «Περιμένω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλιώς θα συνεχίσω σε άλλη χώρα»

Βιγιαφάνιες: «Περιμένω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλιώς θα συνεχίσω σε άλλη χώρα»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε σε μέσο της Αργεντινής για την περσινή σεζόν αλλά και για την πρόταση που περιμένει από τον Παναθηναϊκό

5579038
Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε σε σάιτ της Αργεντινής ο Λούκα Βιγιαφάνιες.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από 8 χρόνια μίλησε στο «El Patagonico» για την πρόταση που περιμένει από τους πράσινους και ξεκαθάρισε πως εάν δεν έρθει θα συνεχίσει εκτός Ελλάδας την καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες:

Για τη νέα σεζόν: «Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τον νεογέννητο γιο μου, την οικογένειά μου. Αυτό κάνω σήμερα. Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, περιμένω πρόταση από αυτούς και νομίζω ότι αυτές τις μέρες θα γίνει και επίσημη. Αν όχι, τότε το μέλλον μου θα είναι σε άλλη χώρα, σε άλλο σύλλογο.Θα μελετήσω τις πιθανότητες, γιατί τελείωσα μια καλή χρονιά, παίζοντας πολύ και αυτό είναι σημαντικό».

viguia


Για την περσινή χρονιά: «Είχε αίσιο τέλος, αλλά ήταν μια δύσκολη, δύσκολη χρονιά, όπως κάθε χρόνο σε υψηλό ανταγωνισμό. Καταλήξαμε να είμαστε Κυπελλούχοι. Είχαμε νέο προπονητή ο οποίος ήρθε στην ομάδα πριν ένα χρόνο. Η ομάδα ανανεώθηκε και κάποιες φορές αυτό είναι δύσκολο, χρειάζεται ένας χρόνος και παραπάνω για να εξελιχθείς και να μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε γρήγορα τη λειτουργία μας

Κλείσιμο
Είμαι ικανοποιημένος με όσα έκανα αυτή τη σεζόν. Βρήκα μια νέα θέση να μου ταιριάζει, όπου δεν είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια. Μίλησα για αυτό με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω καλύτερα εκεί, ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.

Βοήθησα την ομάδα όχι τόσο σκοράροντας, όχι τόσο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ένιωθα πολύ άνετα με το να έχω μπροστά μου γήπεδο, μπορούσα να κάνω πάσες προς τα εμπρός, προς τα πίσω, να παίξω από πίσω.

Ένιωσα πολύ άνετα, γιατί με τα χρόνια χάνεις ταχύτητα, αυτή τη σπίθα που έχεις όταν είσαι νεότερος. Τώρα, με τα 31 χρόνια που πρόκειται να συμπληρώσω, είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης