H Λίβερπουλ είπε και πάλι «όχι» στην Μπάγερν για Μανέ
Η Λίβερπουλ θεώρησε χαμηλή και την δεύτερη προσφορά που έκανε η Μπάγερν για τον Μανέ, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό της και για τον τρόπο με τον οποίο οι Βαυαροί προσπάθησαν να περάσουν τα μπόνους
Οι «κόκκινοι» για δεύτερη φορά έκλεισαν απότομα την πόρτα στην προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου ν' αποκτήσει τον Σαντιό Μανέ.
Μετά την αρχική προσφορά των 20 εκατομμυρίων λιρών, το γερμανικό κλαμπ επέστρεψε, αλλά πάλι δεν έφτασε στα επίπεδα που θέλει ο σύλλογος από το Μέρσεϊσαϊντ.
Η νέα πρόταση της Μπάγερν φέρεται ν' ανήλθε στα 23,5 εκατομμύρια λίρες με μπόνους 6,5 εκατομμυρίων!
Αυτά, όμως, θα παραχωρούνταν αν ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής κατακτούσε τη Χρυσή Μπάλα και το Champions League!
Όπως ήταν λογικό, από τη στιγμή που η Λίβερπουλ αξιώνει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και η δεύτερη απόπειρα της Μπάγερν...
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.