Άσλεϊ Κόουλ: Αγόρασε σκύλο αξίας 23.300 ευρώ για να προστατέψει την οικογένεια του
Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, Άσλεϊ Κόουλ, είχε πέσει θύμα ληστείας το 2020 με τους ληστές να τον απειλούν πως θα του κόψουν δάχτυλα, και πήρε την απόφαση να αγοράσει σκύλο για να προστατευτεί
Ένας γερμανικός ποιμενικός αξίας 23,300 ευρώ είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Άσλεϊ Κόουλ.
Ο πρώην διεθνής Άγγλος αμυντικός που μένει μαζί με τα δύο παιδιά του και την σύντροφο του, Σάρον Κάνουν, είχε πέσει θύμα ληστείας το 2020.
Τότε οι ληστές μπροστά στην οικογένεια του τον είχαν απειλήσει με μαχαίρι πως θα του κόψουν τα δάχτυλα για να του αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα που είχε στο σπίτι του.
Έτσι η οικογένεια αποφάσισε να αγοράσει ένα σκύλο αξίας 23,300 ευρώ που έχει την καλύτερη εκπαίδευση και θα είναι πλέον ο φύλακας άγγελος της.
Την είδηση έκανε γνωστή η Κάνουν η οποία ανέβασε φωτογραφία τον σκύλο να εκπαιδεύεται στο Elite Protection Dogs του Λονδίνου και έγραψε στο Instagram: «Το μωρό μου πήγε σχολείο σήμερα». εκπαιδεύεται στο Elite Protection Dogs του Λονδίνου.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.