Κονταβέιτ: Άλλαξε προπονητή λόγω βίζας

Κονταβέιτ: Άλλαξε προπονητή λόγω βίζας

Η Ανέτ Κονταβέιτ ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Ντμίτρι Τουρσούνοφ επειδή εκείνος είναι Ρώσος και μετά από την εισβολή στην Ουκρανία και τις κυρώσεις δεν μπορεί να βγάλει εύκολα βίζα για πολλές χώρες

kont
Αν και στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης η Ανέτ Κονταβέιτ άλλαξε προπονητή. Φυσικά οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί αλλά πολιτικοί. Ο προπονητής της, Ντμίτρι Τουρσούνοφ είναι Ρώσος και με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα του δεν μπορεί να βγάλει βίζα για πολλές χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την Κονταβέιτ στα ταξίδια της. Έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για την πολύ καλή και επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε, του είμαι ευγνώμων. Δεν θα συνεργαστούμε άλλο, διότι διαθέτει ρώσικο διαβατήριο και είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να βγάλει βίζα. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα μου σε πολλά τουρνουά. Εγώ από την άλλη θέλω να έχω έναν προπονητή που να μπορεί να με συνοδεύει παντού και να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρακτικά προβλήματα.



Κλείσιμο
Ήδη από τον Μάρτιο ξεκίνησαν, δεν ήρθε μαζί μου στις ΗΠΑ και τώρα έχει προβλήματα έκδοσης βίζας και για την Αγγλία. Η διαδικασία παραμένει πολύ περίπλοκη για εκείνον», έγραψε η Εσθονή.

Από την πλευρά του ο Ρώσος προπονητής έγραψε στο Twitter

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εγώ και η Ανέτ δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ανέτ για την ευκαιρία που μου έδωσε και να τη συγχαρώ για το career-high στην κατάταξη και να της ευχηθώ καλή τύχη από δω και στο εξής. Νιώθω περήφανος για τη δουλειά που κάναμε, αλλά και λίγο στεναχωρημένος, ωστόσο μερικές φορές όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης