Αδριατική Λίγκα: Διπλή διακοπή και εκκένωση στο ντέρμπι τίτλου Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν

Αδριατική Λίγκα: Διπλή διακοπή και εκκένωση στο ντέρμπι τίτλου Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν

Όπως και στους προηγούμενους αγώνες τη σειράς, έτσι και ο 5ος τελικός της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν, σημαδεύτηκε από επεισόδια και ρίψεις αντικειμένων με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση του γηπέδου

fysouna
Στον αέρα βρίσκεται πλέον ο 5ος και τελευταίος αγώνας της σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας που βρίσκει αντιμέτωπους Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Η Χάλα Πιονίρ στο Βελιγράδι μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου (3'15'' από την έναρξης της) και πλέον η τύχη του αγώνα κρέμεται από μία κλωστή (με το σκορ να είναι 39-39).



Κλείσιμο
Με τη λήξη του ημιχρόνου (33-37 το σκορ υπέρ της Παρτίζαν) οι τρεις διαιτητές (Πουκλ, Χόντροβ, Κόλιενσιτς) δέχθηκαν αρκετά αντικειμένα όταν έφτασαν στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια τους, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για προπηλακισμό ενός εξ αυτών, με αποτέλεσμα να απαιτήσουν να αδειάσουν από θεατές οι συγκεκριμένες σειρές καθισμάτων.

Αρχικά οι οπαδοί δεν έφευγαν αλλά με την παρέμβαση του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα μετακινήθηκαν σε διπλανή θύρα.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση και δύο λεπτά μετά την επανέναρξη ο Κάλινιτς χρεώθηκε με το 4ο προσωπικό του φάουλ με αποτέλεσμα το παρκέ να γεμίζει από αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί του Αστέρα προς τους διαιτητές.



Οι τελευταίοι αποχώρησαν άμεσα για τα αποδυτήρια κι η εντολή που έδωσαν ήταν «εκκένωση του γηπέδου, κανείς οπαδός μέσα για να ξαναβγούμε στο γήπεδο».



Αρχικά οι οπαδοί του Αστέρα δεν έδειχναν διάθεση να αποχωρήσουν αλλά όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι σε περίπτωση που δεν το κάνουν άμεσα ο τίτλος θα δοθεί στην Παρτίζαν η μεγάλη πλειοψηφία πέρασε εκτός γηπέδου.



Κι οι άνθρωποι του Αστέρα (ανάμεσα τους κι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μάρκο Κέσελι) έκαναν τιτάνια προσπάθεια για να πείσουν και τους τελευταίους με το γήπεδο να αδειάζει λίγο μετά τις 23:00 ώρα Ελλάδας και πλέον να περιμένουμε την τελική απόφαση των διαιτητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης