Τσιμίκας: «Όταν ήμουν μικρός βάζαμε τις τσάντες μας για δοκάρια»

Τσιμίκας: «Όταν ήμουν μικρός βάζαμε τις τσάντες μας για δοκάρια»

Ο Κυπελλούχος Αγγλίας με την Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, θυμήθηκε πως ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που είναι μέλος των Reds

25697028
Για τα παιδικά του χρόνια ως ποδοσφαιριστής μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ που με εύστοχο πέναλτι του οδήγησε την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας είπε την δική του ιστορία σε μια παραγωγή της Λίβερπουλ και θύμισε σε όλους το ποδόσφαιρο στην επαρχιακή Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια.

 «Όταν ήμουν παιδί υπήρχε περισσότερη ελευθερία να σκοράρω. Χρησιμοποιούσαμε τις τσάντες μας από το σχολείο για δοκάρια και έπαιζα ποδόσφαιρο κάθε μέρα. Ειλικρινά τώρα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Ήμουν στην Ολλανδία, τη Δανία πριν, και την Αθήνα επίσης. Αν όλα πάνε καλά, θα σκοράρω στο επόμενο παιχνίδι σε πραγματικά δοκάρια και σε αληθινό χορτάρι. Είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα που μπορείς να πάρεις στο ποδόσφαιρο. Το αγαπώ. Είμαι ο μοναδικός Greek Scouser»., είπε ο Κώστας Τσιμίκας.



Στο ίδιο βίντεο μιλούν οι Ναμπί Κεϊτά και Κάι Γκόρντον. «Βάζαμε δύο παπούτσια, αυτό ήταν το τέρμα. Δεν είχαμε κάποιο μέρος για να παίζουμε ποδόσφαιρο, παίζαμε στον δρόμο. Μερικές φορές πηγαίναμε σε μικρά τουρνουά και πάντα έβγαινα ο καλύτερος παίκτης. Ο Βασιλιάς του δρόμου.

Ήρθα στην Ευρώπη. Δεν ήταν εύκολο για μένα και την οικογένειά μου. Ήταν λίγο φοβισμένοι. Αλλά αν θέλεις να εξελιχθείς χρειάζεται να μείνεις εδώ. Όταν έφτασα στη Λίβερπουλ ήταν μία ξεχωριστή μέρα για μένα. Δεν το πίστευα, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ, ήταν κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Θέλω να δώσω τα πάντα στη Λίβερπουλ», είπε ο Κεϊτά.

Από την πλευρά του ο Γκόρντον σημείωσε: «Πάντα έπαιζα κόντρα σε μεγαλύτερα παιδιά από το Ντέρμπι.Όταν φύγαμε με την Κ7 στην Ισπανία θυμάμαι ότι έβαλα δύο γκολ. Αυτή νομίζω είναι η πρώτη μου ανάμνηση από το ποδόσφαιρο.Σούταρα, αλλά δεν μπορούσα να δω αν πήγαινε μέσα, έτσι έπρεπε να ξανακοίταξα πίσω. Αυτή είναι η αγαπημένη μου ανάμνηση μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο, ειδικά το να σκοράρω μπροστά από το Kop». 


Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης