Βλαχόπουλος: Με τεράστια εμφάνιση στον τελικό του Champions League

Ο διεθνής περιφερειακός Άγγελος Βλαχόπουλος με 5 γκολ στον ημιτελικό του Final-8 του Βελιγραδίου οδήγησε την Μπέογκραντ στη νίκη (14-13) επί της Μπρέσια και στον τελικό του Champions League

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ένας Έλληνας θα παίξει στον τελικό του Champions League στο πόλο.

Το 2021 ήταν ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος έφτασε στον τελικό με την Φερεντσβάρος και το 2022 θα είναι ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο διεθνής περιφερειακός με 5 γκολ του οδήγησε την Νόβι Μπέογκραντ στη νίκη με 14-13 επί της Μπρέσια στον ημιτελικό του Final-8 του Βελιγραδίου και αύριο θα διεκδικήσει την κούπα από τη νικήτρια του αγώνα της Προ Ρέκο με την Φερεντσβάρος (21:30).

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πέτυχε 5 γκολ αλλά σημείωσε και το τελευταίο στα 5΄΄ πριν το φινάλε και ενώ το σκορ ήταν 13-13. Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της Νόβι, που είναι και οικοδέσποινα του Final-8, στον τελικό και για τον Άγγελο Βλαχόπουλο είναι η 2η μετά από το 2016 όπου έπαιζε στον Ολυμπιακό.



Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος περιφερειακός ήταν μέλος της εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το καλοκαίρι του 2022 το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ κόστος αν αποτολμήσει στρατιωτική εμπλοκή

«Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία εδώ και 100 ημέρες», λέει ο Ζελένσκι

Η Ουκρανία καταγγέλλει την Τουρκία ότι αγοράζει τα σιτηρά που της κλέβει η Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr