Στέλλα Μάξγουελ: Η πρώην της Μάιλι Σάιρους είναι σε σχέση με τον Εμπαπέ!

Στέλλα Μάξγουελ: Η πρώην της Μάιλι Σάιρους είναι σε σχέση με τον Εμπαπέ!

Το γνωστό μοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Στέλλα Μάξγουελ, που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις σχέσεις της με τις Μάιλι Σάιρους και Κρίστεν Στιούαρτ, φέρεται να είναι ζευγάρι με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ

mbappe-maxwell34
Μετά από την «βόμβα» της ανανέωσης του με την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 600 εκατ. ευρώ, σε βάθος τριετίας, ο Κιλιάν Εμπαπέ έριξε βόμβα και στην προσωπική του ζωή!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ φέρεται να είναι σε σχέση με την Στέλλα Μάξγουελ, η οποία έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις σχέσεις της με τις Μάιλι Σάιρους και Κρίστεν Στιούαρτ αλλά και με την κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ.

Τα σενάρια για σχέση των δύο "φούντωσαν" μετά από κοινή τους εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στις Κάννες.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί επισκέφτηκε τις Κάννες και εκεί στο ξενοδοχείο Cap-Eden-Roc, φωτογραφήθηκε σε τρυφερές στιγμές με την Στέλλα Μάξγουελ.



Δεν δίστασαν να φιλήθούν στο μάγουλο μπροστά στις κάμερες και παρακολούθησαν μαζί την πρεμιερά ενός ντοκιμαντέρ για το amfAR, το Ίδρυμα για την έρευνα για το AIDS.

Η Στέλλα Μάξγουελ είναι 32 ετών και έχει τεράστια καριέρα ως μοντέλο. Ήταν «αγγελάκι» της Victoria's Secret και ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες κορυφαίων εταιρείων.

σσσ
Κλείσιμο


Η Βελγο-Ιρλανδή καλλονή εμφανίστηκε επίσης σε διαφημιστικές καμπάνιες και φωτογραφικές συνεδρίες για αρκετές κορυφαίες μάρκες όπως η H&M, η Urban Outfitters, η Marc Jacobs, η Puma, η Glamour, η Elle, η Vogue και ο Ermanno Scervino.



Γεννήθηκε στο Βέλγιο, εκεί έζησε ως τα 13 της, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της. Ο Μορίς Μάξγουελ, μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε, υπήρξε διπλωμάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι γονείς της είναι Βορειοϊρλανδοί, από το Μπέλφαστ.

Στα 14 της μετατέθηκε ο πατέρας της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αυστραλία και τον επόμενο χρόνο στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί την ανακάλυψαν με τον κλισέ τρόπο, στο δρόμο, τυχαία, όταν ψώνιζε με μια φίλη της.

Το 2008 υπόγραψε με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τραμπ και μετακόμισε στο Παρίσι.


Έχει 7  εκατομμύρια followers στο Instagram και τους ανταμείβει με κοντινά των διάσημων γλουτών της. 

Στα 32 του, το μοντέλο διανύει μια επιτυχημένη περίοδο στον χώρο της μόδας και μετακινείται συχνά μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης.



Το μοντέλο αν και είχε και σχέσεις με άνδρες έμεινε στην... ιστορία για τις σχέσεις τις με γυναίκες. Με την Μάιλι Σάιρους, την Κρίστεν Στιούαρτ και την Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

stella_miley
stela_kristen


«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν ανησυχούσα για τη σεξουαλικότητά μου. Ανυπομονώ να έρθει ο κόσμος σε ένα σημείο όπου δεν σκεφτόμαστε τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου, το φύλο του. Ας ζήσουμε αληθινά, ας αποδεχτούμε και ας γιορτάσουμε την ατομικότητα των ανθρώπων», είχε πει κάποτε η Στέλλα.

Kristen-Stewart-Stella-Maxwell


Όταν την ρώτησαν σε συνέντευξη της στο V Magazine για την σχέση της με την Μάιλι , η Στέλλα αστειεύτηκε, λέγοντας «Γνωριστήκαμε στο Grindr» (δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ομοφυλόφιλων ανδρών). 



Ειδήσεις σήμερα:

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

«Πρεμιέρα» των Πανελλαδικών αύριο για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης