Ράφα Ναδάλ: «Για τέτοιες στιγμές παίζω ακόμα τένις»

Ράφα Ναδάλ: «Για τέτοιες στιγμές παίζω ακόμα τένις»

Ο Ράφα Ναδάλ απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους «8» του Roland Garros και μίλησε για το παιχνίδι, για τον κόσμο στο Παρίσι, για τους Big-3 αλλά και για την επόμενη ημέρα

25777138
Για 15η φορά στην καριέρα του ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει (κόντρα στον Ζβέρεφ) σε ημιτελικό στο Roland Garros και σίγουρα μετά από τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα στο Παρίσι.

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε μετά από το φινάλε του αγώνα με τον Νόλε για την σπουδαία του πρόκριση: «Ηταν πολύ ξεχωριστή νύχτα για μένα, αλήθεια είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ακόμα αγωνίζομαι γι' αυτό το λόγο, για εμπειρίες σαν κι αυτή. Είναι όμως μόνο ένας προημιτελικός, δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμα και πρέπει να προετοιμαστώ καλά για τον επόμενο αγώνα. Έχουμε παίξει στα πιο μεγάλα τουρνουά του κόσμου και είναι πάντα ξεχωριστό να τον αντιμετωπίζω.

Το γεγονός πως παίξαμε έναν προημιτελικό σήμερα (και όχι ημιτελικό ή τελικό) δεν αλλάζει τίποτα.



Επίσης δεν περνάει ποτέ από το μυαλό μου όταν τον αντιμετωπίζω το ποιος θα καταλήξει να έχει τα περισσότερα Slams. Έχουμε πετύχει και οι τρεις τα όνειρά μας, έχουμε γράψει ιστορία και μπορώ να πω ότι το επίπεδό μας είναι λίγο πολύ το ίδιο, οπότε δεν το θεωρώ σχετικό να μας απασχολεί το ποιος θα έχει τα περισσότερα Slams».

Για την στήριξη που έχει απο τον κόσμο αλλά και για το μέλλον του είπε: «Το κοινό είναι εκπληκτικό από την αρχή του τουρνουά. Πιθανότατα γνωρίζουν πως μπορεί να μη με βλέπουν εδώ για πολλές φορές ακόμα. Εδώ είναι το πιο σημαντικό μέρος στην τενιστική μου καριέρα και νιώθω τέτοια υποστήριξη από το κοινό που δεν μπορώ να το ευχαριστήσω αρκετά.

Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σε κάθε αγώνα που δίνω, αλλά δεν ξέρουμε πότε μπορεί να συμβεί. Τώρα έχω αυτό το θέμα με το πόδι μου και αν δεν βρούμε κάποια λύση, σίγουρα θα είναι δύσκολο να συνεχίσω. Αυτό είναι όλο. Απολαμβάνω κάθε στιγμή που αγωνίζομαι στο tour, χωρίς να σκέφτομαι το μέλλον. Θα συνεχίσω να το κάνω και θα προσπαθήσω να βρω μια λύση για το πόδι μου, αλλά για την ώρα δεν τα έχουμε καταφέρει».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

«Πρεμιέρα» των Πανελλαδικών αύριο για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης