ΑΕΚ: Συμφωνία με Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

ΑΕΚ: Συμφωνία με Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο 41χρονος Πολωνός πρώην αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας και πρώην σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

αεκ_β
Οι προσθήκες στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ συνεχίζονται με την Ένωση να φτάνει σε συμφωνία με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Λέγκια, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε συμφωνία με τον 41χρονο Πολωνό πρώην αθλητικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας και πρώην σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι έφτασε η ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι προσθήκες στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ άλλωστε ήταν προ των πυλών και εκτός από εκείνη του Μπρούνο Άλβες (που επίκειται να ανακοινωθεί) η Ένωση βρισκόταν σε επαφές και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση και τελικά ο εκλεκτός είναι ο Κουχάρσκι, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Αυτήν την περίοδο ο Κουχάρσκι ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της πολωνικής ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του πολωνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Πολωνίας. Θέση την οποία κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι σήμερα.

Ο 41χρονος Πολωνός αποτελούσε τον αθλητικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας για 3,5 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2018 ως τον Δεκέμβριο του 2021.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εργάστηκε ως σκάουτ για ένα εξάμηνο από τον Ιανουάριο του 2017 ως τον Ιούνιο του 2017, ενώ νωρίτερα είχε διατελέσει αρχισκάουτ στη Λέγκια για μια πενταετία από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράινερ θύμα δύο απαγωγών - Ο πόλεμος των γονέων και η διαμάχη ελληνικής και νορβηγικής δικαιοσύνης

Αγωνία για τα ελληνικά πληρώματα μετά την πειρατεία στον Περσικό Κόλπο - Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ

Επιχείρηση διάσωσης μιας όρκας που βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης