Γιωρίκας Πιλίδης: «Σκέφτομαι να σταματήσω την πάλη»
Το «χρυσό» αγόρι της ελληνικής πάλης, Γιωρίκας Πιλίδης, αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει το άθλημα που αγαπά και κατήγγειλε πόλεμο από άνθρωπο της ομοσπονδίας
Έτοιμος να σταματήσει την πάλη στα 22 του χρόνια δηλώνει οΓιωρίκας Πιλίδης.
Ο νεαρός παλαιστής που έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U-23 μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αποκάλυψε ότι τον πολεμάει άνθρωπος από την ομοσπονδίας της πάλης.
«Προσπαθούν να με πολεμήσουν με νύχια και με δόντια λες και είμαι εχθρός τους», είπε ο παλαιστής και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει:
«Ένας άνθρωπος μέσα από την Ομοσπονδία μού έχει κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος πλέον να κάνω τόσες θυσίες για αυτό το άθλημα». Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι θέλει να εγκαταλείψει τελείως την πάλη ή να παλέψει για άλλη χώρα εάν συνεχιστεί ο πόλεμος!
Σχετικά με τις δηλώσεις του για τον αγώνα που του είχε ζητηθεί να στήσει αλλά δεν το έπραξε, ο αθλητής είπε ότι τον κάλεσαν σε απολογία, χωρίς να υπάρχει λόγος, γιατί ο ίδιος ουδέποτε έστησε αγώνα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.