Τζόκοβιτς: «Θα ήθελα να παίξω ξανά στην Αυστραλία»

Τζόκοβιτς: «Θα ήθελα να παίξω ξανά στην Αυστραλία»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που απελάθηκε στις αρχές του 2022 από την Αυστραλία ενημερώθηκε για την αλλαγή κυβέρνησης στη χώρα και ελπίζει να του επιτραπεί να επιστρέψει και να παίξει εκεί την επόμενη χρονιά

25761298__2_
Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι στο Παρίσι να προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros αλλά δεν έχει ξεχάσει την απέλαση του από την Αυστραλία στις αρχές του χρόνου.

Πως να την ξεχάσει βέβαια αφού με κάθε ευκαιρία του την θυμίζουν οι δημοσιογράφοι. Ο Σέρβος τενίστας που δεν έπαιξε στο Australian Open το 2022 αφού δεν ήταν εμβολιασμένος και έτσι απελάθηκε από την χώρα, ενημερώθηκε για την αλλαγή κυβέρνησης στην Αυστραλία και είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.

«Έμαθα τα νέα για την κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζω αν θα ξαναπάρω τη βίζα ή αν θα μου επιτραπεί η είσοδος στην Αυστραλία. Αν μου επιτραπεί να επιστρέψω στην Αυστραλία, θα ήθελα να πάω και να παίξω στο Australian Open.

Δεν κρατάω κακίες. Έγινε αυτό που έγινε. Αν έχω την ευκαιρία να πάω πίσω στην Αυστραλία και να παίξω σε ένα μέρος που έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου σε Grand Slam, θα ήθελα να επιστρέψω. Να δούμε πώς θα πάει».


Κλείσιμο

Θυμίζουμε ότι στην Αυστραλία άλλαξε η κυβέρνηση και από τον Σκοτ Μόρισον η χώρα έχει πλέον πρωθυπουργό, τον Άντονι Αλμπανέζι.




Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί

Ο Μπιλ Γκέιτς σήμερα στην Αθήνα

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης