Τουρ στην πόλη της Λίνδου… κάνοντας freerunning

Τουρ στην πόλη της Λίνδου… κάνοντας freerunning

Οι ταράτσες των σπιτιών της πόλης, η παραλία της αλλά και το μαγευτικό κάστρο της Λίνδου, αποτέλεσαν ένα ευφάνταστο terrain για τους αθλητές Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη και Μίμη Θεοδωρίδη

AlexGrymanis_Dimitris_Kyrsanidis_Exploring_Rhodes_104
Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης μαζί με τον Μίμη Θεοδωρίδη συναντήθηκαν στην πόλη της Λίνδου, στην Ρόδο, και μας προσέφεραν μια μοναδική ξενάγηση… κάνοντας freerunning.

Μπορεί να σκεφτείς γιατί στη Λίνδο; Γιατί συνδυάζει ιδανικά δύο σημαντικούς παράγοντες του project: αποτελεί μια τέλεια «πίστα» freerunning, αλλά ταυτόχρονα εκπληρώνει και ένα από τα πρώτα όνειρα του Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη. Βλέπεις, ο DK ονειρευόταν να κάνει freerunning σε έναν τόπο με πλούσια ιστορία και απαράμιλλη ομορφιά. Και η Λίνδος, ένας από τους τοπ επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα, γεμάτη θρύλους και παραδόσεις, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για αυτό του το όνειρο.
AlexGrymanis_Dimitris_Kyrsanidis_Exploring_Rhodes_055

Οι ταράτσες των σπιτιών της πόλης, η παραλία της αλλά και το μαγευτικό κάστρο της Λίνδου, αποτέλεσαν ένα ευφάνταστο terrain για τους δύο αθλητές, οι οποίοι δοκίμασαν τις ικανότητες τους όπως ποτέ άλλοτε, εκτελώντας εκπληκτικά tricks και άλματα, όπως triple aerial twist, tsukahara και backflip 360 snapu.
AlexGrymanis_Dimitris_Kyrsanidis_Exploring_Rhodes_092
Κλείσιμο

Το project αυτό, όμως, κατάφερε να αναδείξει και μια πλευρά του αθλήματος η οποία εδώ και χρόνια ήταν άγνωστη. Το freerunning, ως γνωστόν, είναι κατά κύριο λόγο ένα ατομικό άθλημα, ωστόσο το ελληνικό δίδυμο θέλησε να αλλάξει λίγο το πνεύμα του, δίνοντάς του μια πιο fun και ομαδική πνοή. Άλλωστε, ο DK πάντα αναζητά και θέλει να βοηθάει νέα ταλέντα, υιοθετώντας πολλές φορές τον ρόλο του μέντορα, καθοδηγώντας και μαθαίνοντάς τους ότι ξέρει για το freerunning. Ένα τέτοιο, λοιπόν, νέο ταλέντο είναι και ο Μίμης Θεοδωρίδης ο οποίος προπονείται από μικρό παιδί δίπλα στον DK.
AlexGrymanis_Dimitris_Kyrsanidis_Exploring_Rhodes_050

Έτσι, ακολουθώντας αυτό που πραγματικά αγαπάνε, οι δύο τους δουλέψαν μαζί ως ομάδα και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό! Μπες εδώ να το δεις.

Με το ίδιο ομαδικό πνεύμα θα πραγματοποιηθεί φέτος και το Red Bull Art of Motion, το οποίο επιστρέφει πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά και μας συστήνει έναν νέο παράδεισο του αθλήματος, την όμορφη Αστυπάλαια. Για 4 ημέρες, από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου, τα πιο όμορφα και γραφικά σημεία της Χώρας του νησιού θα μετατραπούν σε ιδιαίτερες «πίστες», όπου 16 από τους καλύτερους freerunners παγκοσμίως θα αγωνιστούν, αλλά κυρίως θα γιορτάσουν το θεαματικό άθλημα του freerunning.
AlexGrymanis_Dimitris_Kyrsanidis_Exploring_Rhodes_087


Το Red Bull Art of Motion, Astypalea Edition, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και χορηγό επικοινωνίας την COSMOTE TV, σε περιμένει!


Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Αστυπάλαιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης