Παναθηναϊκός: Στην Ανκαραγκουτσού ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Στην Ανκαραγκουτσού ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης άφησε τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ανκαραγκουτσού - Το βίντεο της παρουσίασης του από τους Τούρκους με το αγροτικό αυτοκίνητο και την μουσική του Ζορμπά

xatzhgiovanis
Mετά από συνολικά δώδεκα χρόνια στον Παναθηναϊκό και έξι στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, ο κύκλος του Τάσου Χατζηγιοβάνη ήταν δεδομένο πως θα έκλεινε.

Το συμβόλαιο του Έλληνα εξτρέμ ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι, στο «τριφύλλι» δεν μπήκαν στην διαδικασία να τον ανανεώσουν μετά την φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω των αρκετών θεμάτων συμπεριφοράς και νοοτροπίας και το τέλος ήταν σίγουρο.

Ο Έλληνας εξτρέμ έδωσε τα χέρια και υπέγραψε με την Ανκαραγκουτσού και ανακοινώθηκε για τα τρία επόμενα χρόνια. Οι Τούρκοι μάλιστα τον παρουσίασαν με ένα ωραίο βίντεο στο οποίο ο Τάσος οδηγεί ένα αγροτικό αυτοκίνητο και φτάνει στην Άγκυρα για να συστηθεί στον κόσμο! 

Όλα αυτά με μουσική επένδυση απο τον Ζορμπά! 



«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή τη θαυμάσια ομάδα σαν την Ανκαρακουτσού. Όταν είδα βίντεο των φίλων της ομάδας, ήθελα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι μέρος αυτής της θαυμάσιας ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες την Ανκαρουκουτσού και τους υπεύθυνους επικοινωνίας που με φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», θα πει ο διεθνής άσος.



Κλείσιμο
Ο τουρκικός σύλλογος προβιβάστηκε στη πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, επέστρεψε στη Super Liga και ο Χατζηγιοβάνης θα προστεθεί στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών του ελληνικού πρωταθλήματος που επιλέγουν ομάδες της γειτονικής χώρας τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Για ποιους πολίτες εξετάζει εμβολιασμό η Εθνική Επιτροπή

Ουκρανία: Η Ρωσία εξετάζει το σχέδιο Ντράγκι - O Ζελένσκι καλεί Πούτιν να συμφωνήσουν τερματισμό του πολέμου

Πάτρα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση - Η μελανιά στην Τζωρτζίνα και τα μηνύματα της Πισπιρίγκου στους γιατρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης