Οι πανηγυρισμοί των φίλων της Νότιγχαμ και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με την ελληνική σημαία - Δείτε βίντεο

Οι πανηγυρισμοί των φίλων της Νότιγχαμ και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με την ελληνική σημαία - Δείτε βίντεο

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μπρις Σαμπά, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα», προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει στον τελικό ανόδου τη Χάντερσφιλντ, στο «Γουέμπλεϊ», στις 29 Μαΐου

νοτιγχαμ11
Αλύγιστη Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη παρόλο που προηγήθηκε, είδε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να «ματσάρει» το σκορ του πρώτου ματς (1-2), όμως στη διαδικασία των πέναλτι ο Κονγκολέζος τερματοφύλακας βγήκε μπροστά, απέκρουσε τρεις εκτελέσεις και έστειλε τους «Κόκκινους» στον τελικό ανόδου.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του City Ground για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία, καθώς η Φόρεστ στις 29 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ» θα διεκδικήσει κόντρα στη Χάντερσφιλντ την επιστροφή της στην Premier League μετά από 23 χρόνια και τις 230 εκατομμύρια λίρες της ανόδου.

Στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με μια ελληνική σημαία.

Οι πανηγυρισμοί των φίλων της Νότιγχαμ


Κλείσιμο

Well done Forest 👏 ✔ 👍 Forest are going to Wembley for the first time since 1992 in the £200 million pound match.

Posted by Unofficial Ilkeston Town 2022/23 on Tuesday, May 17, 2022


H Σέφιλντ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για περίπου ένα τέταρτο. Στο 13' οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Εντιαγέ βγήκε τετ α τετ με τον Σαμπά, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων τον νίκησε. Η Νότιγχαμ βρήκε το γκολ στην πρώτη της φάση, στο 19' όταν μετά από άψογη βαθιά μπαλιά του Ουόραλ, ο Σάριτζ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε τη μπάλα και ο Τζόνσον με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ οι «Κόκκινοι» πήραν τον έλεγχο του ματς, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ και να τελειώσουν την πρόκριση.

Nottingham Forest vs Sheffield United 1-0 Brennan Johnson GOAL


Η Σέφιλντ ισοφάρισε το ματς δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Γκιμπς - Ουάιτ συνεργάστηκε με τον Μπέργκε και με σουτ εξ επαφής νίκησε τον Σαμπά.

Nottingham Forest vs Sheffield United 1-1 Morgan Gibbs-White GOAL


Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψυχολογικά και κυριάρχησαν. Οι φιλοξενούμενοι εν τέλει ανέτρεψαν το ματς στο 75', όταν μετά από φανταστική ενέργεια από τα δεξιά ο Μπάλντοκ έκανε το γύρισμα και ο Φλεκ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Θυμίζουμε πως ο 29χρονος μπακ τρέχει τις διαδικασίες για την ελληνοποίησή του ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για την Εθνική, ενώ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Nottingham Forest vs Sheffield United 1-2 John Fleck GOAL


Με το σοκ της ολικής ανατροπής η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να αντιδράσει και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 115' η Σέφιλντ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα πρόκριση, όμως ο Σαμπά εξ επαφής νίκησε τον Εντιαγέ. Ο κίπερ της Νότιγχαμ έμελλε να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς εκτός από τις δυο αποκρούσεις του στα 120 λεπτά απέκρουσε τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και έστειλε την ομάδα του στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε τους οπαδούς των «κόκκινων» να μπουν μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν έξαλλα.

😮 NOTTINGHAM FOREST FANS INVADE PITCH AFTER WINNING ON PENS TO REACH CHAMPIONSHIP PLAYOFF FINAL!


Η διαδικασία τον πέναλτι:

Εκτέλεσε ο Νόργουντ, απέκρουσε ο Σαμπά
Γκολ ο Τζόνσον 1-0
Εκτέλεσε ο Χουριχέιν, απέκρουσε ο Σαμπά
Γκολ ο Καφού 2-0
Γκολ ο Μπέργκε 2-1
Γκολ ο Κουκ 3-1
Γκολ ο Ντιαγέ 3-2
Άουτ ο Λόλει
Εκτέλεσε ο Γκιμπς - Ουάιτ, απέκρουσε ο Σαμπά

nottingham forest - sheffield utd all penalty shootout highlights


Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαμπά, Σπενς, Ουόραλ, Κόλμπακ, Ζινκερνάγκελ (70' Λόλι), Σάριτζ (75' Ντέιβις), Τζόνσον Γέιτς, ΜακΚένα, Κουκ, Γκαρνέρ (118' Καφού)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Φοντερίνγκαμ, Μπάλντοκ (108' Όσμπορν), Μπάσαμ, Έγκαν, Ρόμπινσον, Νόριγκτον - Ντέιβις, Νόργουντ, Φλεκ (109' Χουριχέιν) , Μπέργκε, Γκιμπς - Ουάιτ, Εντιαγέ


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σχολίασαν τα διεθνή ΜΜΕ τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν

«Είμαστε σε πλήρη απομόνωση» είπε αναλυτής στη ρωσική κρατική τηλεόραση - «Πάγωσε» η παρουσιάστρια

Το αντιγριπικό εμβόλιο φαίνεται να μειώνει και τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης