Champions League: Η Καμίλα Καμπέγιο θα τραγουδήσει πριν τον τελικό
Η ποπ σταρ Καμίλα Καμπέγιο θα τραγουδήσει στις 28 Μαΐου στο «Παρκ Ντε Πρενς» πριν από τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ
Ο σπουδαίος αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 28/5 στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο Παρίσι και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Λίβερπουλ θα παλέψουν για την κούπα!
Πριν από το παιχνίδι, το τελετουργικό του τελικού, θα ανοίξει η Καμίλα Καμπέγιο. Η 25χρονη ποπ τραγουδίστρια και συνθέτης που έχει καταγωγή από την Κούβα και το Μεξικό αλλά είναι Αμερικανίδα ήταν υποψήφια για Grammy με δεκάδες κομμάτια που έγιναν παγκόσμια hit.
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ανέβω στη σκηνή σε λίγες μέρες στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.
Πρόθεσή μου να σας παρουσιάσω ένα πραγματικά ξεχωριστό show, ενώνοντας το πνεύμα της λατινικής κληρονομιάς μου με το αίσθημα της συντροφικότητας για τους φιλάθλους και τους φίλους της μουσικής σε όλον τον κόσμο.
Δεν μπορώ να περιμένω!», ανέφερε στις δηλώσεις της η Αμερικανίδα.
Στο παρελθόν εμφανίστηκαν επίσης οι Imagine Dragons, Black Eyed Peas, Alicia Keys, Marshmello & Selena Gomez και ο διεθνούς φήμης Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.