Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία, έχω να πληρώσω πάνες»

Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία, έχω να πληρώσω πάνες»

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασαν στο 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής περιφέρειας του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και ο Έλληνας άσος είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου - Αναφέρθηκε στην διαιτησία, στις πάνες αλλά και στον Μάικλ Τζόρνταν και τις αποτυχίες του

giannis_111
Με 42 πόντους (15/24 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 9/12 βολές, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Τα "Ελάφια" είναι πλέον στο 2-1 στις νίκες απέναντι στους Κέλτες και παίζουν και το 4ο παιχνίδι στο Μιλγκουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεψε την παράσταση και στη συνέντευξη Τύπου και ειδικά με το σχόλιο του για την διατησία: «Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία;

Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν θα το κάνω! Έχω να πληρώσω και πάνες. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν παρακαλάμε ούτε περιμένουμε κάτι».




Κλείσιμο
Εν συνεχεία μίλησε και για την αποτυχία και τον Μάικλ Τζόρνταν: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας. Κι ο καλύτερος παίκτης, ο Μάικλ Τζόρνταν, είχε δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του στα playoffs. Κι εγώ απέτυχα πολλές φορές, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα αυτό που θες.

Αν περίμενα ότι θα πάω στα playoffs και θα έχω 30 πόντους και τριπλ-νταμπλ μέσο όρο σκουπίζοντας κάθε αντίπαλο, θα ήταν λάθος. Για να πετύχεις πρέπει να μείνεις στην πορεία σου, αν όχι θα αποτύχεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλαση στη Μόσχα, ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό, Χάρκοβο, Λουχάνσκ - Aνησυχία στην Ευρώπη

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που ουκρανικά drone χτυπούν ρωσικό ελικόπτερο στο Φιδονήσι

Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη αύριο - Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία

Προπαγανδιστικό μήνυμα Πούτιν για την Ουκρανία: «Όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης