Τσέλσι: Στον αέρα η πώληση της λόγω χρεών της στον Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Στον αέρα η πώληση της λόγω χρεών της στον Αμπράμοβιτς

Σύμφωνα με τους «Times»  ο νέος αγοραστής  θα πρέπει να καλύψει χρέος ύψους 1,6 δισ. λιρών της Τσέλσι στον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να προχωρήσει η διαδικασία της πώλησης

ampramo
Ενώ όλοι περίμεναν από ημέρα σε ημέρα να ανακοινωθεί το νέο αφεντικό της Τσέλσι, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι ο Τοντ Μπέλι, οι "Times" έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα με νέο τους δημοσίευμα.

Όπως αναφέρουν η Τσέλσι χρωστάει 1,6 δισ. λίρες στον Ρομάν Αμπράμοβιτς και για να προχωρήσει η πώληση το ποσό αυτό θα πρέπει να δοθεί στον Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος αναγκάστηκε να πουλήσει μετά από τα μέτρα της κυβέρνησης της χώρας.



Κλείσιμο
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το νέο αφεντικό θα πρέπει να καταβάλλει 1,6 δισ λίρες στην εταιρία Camberley International Investments, μία offshore που εδρεύει στο Τζέρσεϊ και η οποία φέρεται να συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς και να είναι πιστωτής της Fordstam Ltd, μητρικής της Τσέλσι.

Τα λεφτά αυτά τα είχε πάρει η Τσέλσι ως δάνειο. 

Η Τσέλσι πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα την κυβέρνηση για το χρέος και ζήτησε να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για την ύπαρξη του δανείου.

Η πλευρά του Ρομάν Αμπράμοβιτς υποστηρίζει ότι για να τελειώσει το θέμα της πώλησης θα πρέπει να πληρωθεί το χρέος που είναι ουσιαστικά εσωτερικός δανεισμός. 

«Πρέπει να ακολουθήσουμε τα λεφτά και να δούμε αν η αποπληρωμή του δανεισμού από την Clearlake θα πάρει την έγκριση της κυβέρνησης. Ζητήσαμε τη βοήθεια μεγάλων ομίλων στον τραπεζικό κόσμο και δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν πώς τα 1,6 δισ. δεν θα καταλήξουν είτε στον Αμπράμοβιτς είτε στους ανθρώπους του»,  είπε στους Times ένας εκπρόσωπος υποψγηφίου αγοραστή. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης