ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Η Περιφέρεια Ηπείρου καθάρισε τον δρόμο της «Κατάρας» για να περάσουν οι ποδηλάτες

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Η Περιφέρεια Ηπείρου καθάρισε τον δρόμο της «Κατάρας» για να περάσουν οι ποδηλάτες

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ανταποκρίθηκε άμεσα στις επισημάνσεις των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece - Μέχρι στιγμής οι 20 ομάδες που βρίσκονται στην χώρα μας έχουν ήδη διατρέξει τα τρία πρώτα ετάπ

K1
Η τεράστια συμβολή διοργανώσεων όπως ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας όχι μόνο στην αθλητική έξωθεν καλή μαρτυρία της χώρας αλλά και στα πολλαπλά οφέλη των τοπικών κοινωνιών αποδεικνύεται από την μεγάλη κινητοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου για την αποκατάσταση του ιστορικού δρόμου της «Κατάρας» τον οποίο, αύριο, Πρωτομαγιά θα διατρέξουν οι ποδηλάτες.

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ανταποκρίθηκε άμεσα στις επισημάνσεις των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece καθώς και ο ίδιος με τους συνεργάτες τους είχαν επισημάνει τις δυσκολίες.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που επίσης επικοινώνησε με τον κ. Καχριμάνη για να λάβει την απάντηση πως όλα είχαν ήδη δρομολογηθεί.

Μέσα σε δύο μόλις μέρες η «Κατάρα» καθάρισε και αποκαταστάθηκαν όλες οι ατέλειες, με αποτέλεσμα αύριο οι διεθνούς φήμης ποδηλάτες να περάσουν από εκείνο το σημείο με ασφάλεια.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει πραγματικά «οργώσει» τις διαδρομές του Γύρου επισημαίνοντας τα όποια προβλήματα τα οποία έλυσαν άμεσα.

Μέχρι στιγμής οι 20 ομάδες που βρίσκονται στην χώρα μας και έχουν ήδη διατρέξει τα τρία πρώτα ετάπ είναι απόλυτα ικανοποιημένες από το επίπεδο της διοργάνωσης και τις διαδρομές.

Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους , ειδικά από τους Δήμους και τις Περιφέρειες που εθελοντικά συμμετείχαν σε αυτό το τεράστιο πρότζεκτ με στόχο να κάνουν το ποδήλατο κεντρικό σημείο αναφοράς για άθληση, ψυχαγωγία και φυσικά μετακίνηση.

Σήμερα οι ποδηλάτες εκκίνησαν από την Καρδίτσα προς την Λάρισα μέσω μίας μοναδικής διαδρομής από Λίμνη Πλαστήρα και τα χωριά Άγιος Αθανάσιος, Καστανιά (σπριντ ανάβασης), Γοργοβίτες, Παλαμάς (σπριντ ευθείας), Φαρκαδόνα, Προφήτης Ηλίας (σπριντ ανάβασης), Τύρναβος (Σπριντ ευθείας), Γιάννουλη, Λάρισα (σπριντ ευθείας), Γήπεδο Αλκαζάρ.

Τα στιγμιότυπα της Ελλάδας φτάνουν παντού μέσω της παγκόσμιας τηλεοπτικής μετάδοσης από την EBU.

Κλείσιμο
Παράλληλα τρέχει διαγωνισμός από τους διοργανωτές για την καλύτερη ερασιτεχνική φωτογραφία που θα σταλεί στους λογαριασμούς των social media της διοργάνωσης

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οξεία ηπατίτιδα: Μέσος όρος ηλικίας τα 3 χρόνια, λέει το CDC - Τα νέα κλινικά δεδομένα

Βήμα-βήμα πως «λοκάρουν» οι Έλληνες πιλότοι τα τουρκικά μαχητικά: Το λοκάρισμα και η κατάρριψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης