Τσιτσιπάς: «Το Μόντε Κάρλο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Τσιτσιπάς: «Το Μόντε Κάρλο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο Monte Carlo Masters αλλά και για τον αντίπαλο του τον Αλεχάντρο Φοκίνα

25583949
Σαν τρελός πανηγύρισε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του στο Monte Carlo Masters ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το 2021 είχε μαζί του την οικογένεια του αλλά λόγω του κορωνοϊού ο κόσμος δεν ήταν στις εξέδρες. Φέτος όμως ο κόσμος επέστρεψε και χάρηκε πιο πολύ αυτό το τρόπαιο ο Έλληνας όπως δήλωσε και στην on court συνέντευξη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjclhxm3p81d)


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Κλείσιμο
«Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα σε τελικό πόσο σημαντικό είναι, οπότε νιώθω πώς αισθάνεσαι. Συγχαρητήρια για την ομάδα σου. Νομίζω παίξαμε μαζί σε τουρνουά juniors. Έχεις μεγάλο δρόμο μπροστά σου. Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Αυτό το άθλημα θέλει θυσίες καλή τύχη στην καριέρα σου.

Ήταν ένα θαυμάσιο event. Κέρδισα και πέρυσι τον τίτλο, όμως ήταν φυσικά χωρίς φιλάθλους. Φέτος είναι απείρως καλύτερα γιατί είστε εδώ εσείς και το κάνατε ξεχωριστό. Τον απόλαυσα πιο πολύ. Αυτό το μέρος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την άψογη οργάνωση του τουρνουά.

Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά που έχω δει ως παιδί έξι χρονών. Και μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να είμαι εδώ. Αλλά όλο αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην ομάδα μου και τη σκληρή δουλειά. Την οικογένειά μου και την ομάδα. Αν η οικογένειά μου δεν έπαιρνε το ρίσκο να με φέρει στην ακαδημία δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.

Η οργάνωση του τουρνουά ήταν εξαιρετική. Δεν είναι μόνο οι υπεύθυνοι αλλά και οι εθελοντές. Μας βοήθησαν για να μπορέσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπατριώτες μου που ήρθαν εδώ και με έκαναν να νιώσω ελαφρά περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους, Ιταλούς, Γάλλους, Μονεγάσκους που κάνατε τόσο υπέροχο αυτό το event. Μονακό σε ευχαριστώ».

Από την πλευρά του ο φιναλίστ  Φοκίνα, είπε:

«Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον Στέφανο. Έπαιξε καλύτερα από μένα σήμερα και άξιζε το τρόπαιο πέρα για πέρα. Ελπίζω να παίξουμε πολλές φορές στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ που έφτασα. Με πιέσατε να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε σε πολλούς τελικούς στο μέλλον.

Μια ιδιαίτερη αναφορά κι ένα ευχαριστώ και στο κοινό που με υποστήριζε. Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα για εμένα. Ευελπιστώ να είμαι και του χρόνου εδώ και να σας δω ξανά».


Ειδήσεις σήμερα

Άγρια επεισόδια «πυροδότησαν» στη Σουηδία οι συγκεντρώσεις ακροδεξιών που ήθελαν να κάψουν το Κοράνι

Σοβαρό τροχαίο για την αντιδήμαρχο Αλίμου - «Είχα Άγιο, αν ήμουν μόνη μου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Εφόσον υπάρξει μείωση του ΦΠΑ θα είναι για λίγα προϊόντα, λέει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης