Super League 2, ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0: Γενέθλια με πεντάρα στο «Σεραφείδειο» - Δείτε βίντεο

Super League 2, ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0: Γενέθλια με πεντάρα στο «Σεραφείδειο» - Δείτε βίντεο

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 5-0 της Ρόδου στη Super League 2 με τους παίκτες της να κόβουν τούρτα για τα 98α γενέθλια του συλλόγου

aek_b
Η ΑΕΚ Β', στα 98α γενέθλια του συλλόγου, σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο επικρατώντας άνετα με 5-0 της ουραγού Ρόδου, η οποία υποβιβάστηκε και τυπικά.



Ο κόσμος της ΑΕΚ που βρέθηκε στις εξέδρες του νέου γηπέδου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων γιόρτασε τα γενέθλια της ομάδας φωνάζοντας «ΑΕΚ γερά και χρόνια σου πολλά» χειροκροτώντας τα παιδιά του Νίκου Παναγιωτάρα

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' αποθεώθηκαν και στη συνέχεια στα αποδυτήρια, μπροστά από τη φωτογραφία του Στέλιου Σεραφείδη, είχαν τούρτα για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ στέλνοντας τις ευχές τους. Το κλίμα ήταν εορταστικό και πανηγυρικό δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο «Σεραφείδειο».

Ο αγώνας

Κλείσιμο
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η ΑΕΚ Β' έκανε το δύο στα δύο στο «Σεραφείδειο» (μετά τη νίκη της επί του Ηρόδοτου) επικρατώντας με 5-0 της ουραγού της κατηγορίας Ρόδου των πάρα πολλών προβλημάτων, με την ομάδα από τα Δωδεκάνησα να υποβιβάζεται και τυπικά στη Γ' Εθνική, αν και εκκρεμεί η έφεση για την αφαίρεση των οκτώ βαθμών που της έχει επιβληθεί.

Σκόρερ οι Γιούσης, Κορομηλάς (2), Γεωργέας και Κοσίδης για τους κιτρινόμαυρους, με τον Κορομηλά μάλιστα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να έχει και δοκάρι εκτός από τα δύο τέρματα που σημείωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γκολ που σημείωσε ο Γεωργέας αποθεώθηκε από τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι τραγούδησαν και το γνωστό σύνθημα για την Καλαμάτα που ακουγόταν στο παρελθόν για τον πατέρα του όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.



Η Ρόδος, η οποία είχε μόλις 12 παίκτες στην αποστολή, ξεκίνησε για ακόμα ένα παιχνίδι με τερματοφύλακα έναν αμυντικό και συγκεκριμένα τον Σουλάι, ο οποίος έχει υπερασπιστεί σε διάφορα ματς την εστία της ομάδας του. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 6' με τον Γιούση, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η Ένωση είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 35' ο Κορομηλάς με πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα για το 2-0. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα με τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ΑΕΚ Β' είχε ουσιαστικά καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο μέρος και όπως ήταν φυσιολογικό οι παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα άφησαν το... πόδι από το γκάζι στο δεύτερο 45λεπτο. Ο τεχνικός της Ένωσης πέρασε τους Γεωργέα και Πάπα στο παιχνίδι, ενώ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας έβαλε και τον Κοσίδη, που πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο ρυθμός παρέμενε χαμηλός, με τους κιτρινόμαυρους απλά να διαχειρίζονται το προβάδισμα και τον Παναγιωτάρα να ολοκληρώνει τις αλλαγές του στο 68' με τους Παρρά και Απ. Χριστόπουλο να περνάνε και αυτοί στο παιχνίδι.


Στο 74' ο Κορομηλάς άγγιξε το χατ-τρικ, αλλά το αριστερό του σουτ βρήκε στο δοκάρι μετά την απόκρουση του Σουλάι και στο τελευταίο τέταρτο η ΑΕΚ Β' ανέβασε ρυθμούς βρίσκοντας άλλα δύο τέρματα. Ο Γεωργέας στο 77' μετά από γύρισμα του Πάπα έκανε το 4-0, ενώ ο Κοσίδης στο 79' με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στα Σπάτα, μέσα σε αποθεωτικό τόνο για τα 98α γενέθλια του συλλόγου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (68' Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46' Πάπα), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46' Γεωργέας), Γιούσης (61' Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (68' Απ. Χριστόπουλος)

Ρόδος (Κουρμπανάς): Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης