Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Η απόφαση έχει παρθεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιώργος Βόβορας θα επιστρέψει και πάλι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

5207509_2
Ύστερα από 464 ημέρες ο Γιώργος Βόβορας επιστρέφει και πάλι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς είναι ο προπονητής που επέλεξε ο Αργύρης Πεδουλάκης για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 45χρονος προπονητής είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου και στο πρώτο μισό της σεζόν 2020-21 ωστόσο μετά από την ήττα στο Λαύριο πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ ώστε να πιάσει αμέσως δουλειά. Μάλιστα και κατά... διαβολική σύμπτωση αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής (17/4) απέναντι (και πάλι) στο Λαύριο!


Το τελευταίο 24ωρο ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις στις τάξεις της «πράσινης» ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από την ομάδα οι Διαμαντίδης, Πρίφτης και Τριαντόπουλος και λίγο αργότερα να παραιτηθεί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, μια παραίτηση που έκανε αποδεκτή η «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος ήταν από τη πρώτη στιγμή ο πρώτος υποψήφιος για να επιστρέψει στην ομάδα, βρέθηκε τη φετινή χρονιά στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ντεμπρετσένι έχοντας έξι νίκες σε 11 αναμετρήσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης