H φοβερή ανάλυση του Ανρί για το γκολ του Μπενζεμά που έστειλε στα ημιτελικά τη Ρεάλ - Δείτε βίντεο

H φοβερή ανάλυση του Ανρί για το γκολ του Μπενζεμά που έστειλε στα ημιτελικά τη Ρεάλ - Δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, Τιερί Ανρί, εξήγησε πως λειτούργησε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 2ο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης που την έστειλε στους «4» του Champions League

ανρι
Δεν είναι και λίγα τα σημαντικά γκολ στην καριέρα του Τιενρί Ανρί με τους συλλόγους αλλά και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Αυτή την φορά δεν μίλησε για τα δικά του τέρματα αλλά για το γκολ του Μπενζεμά που χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης την πρόκριση στους "4" του Champions League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj8kgxvbk6hd)


Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε το 83ο του γκολ στο Champions League και ο Τιερί Ανρί τον αποθέωσε και εξήγησε μέσω του CBS την πορεία προς τα δίχτυα.

«Ήταν ένα ξεχωριστό γκολ και ελπίζω να μην κοιμήθηκε κανείς διότι πρέπει να το δείτε. Όπως πάει στη φάση, το βλέπεις, θα πάει κοντά και μετά κάνει πίσω βήματα. Αυτό που έκανε, ήταν να πάει προς τον Βινίσιους Τζούνιορ, είδε ότι είχαν χρόνο και συνδέθηκαν με τα μάτια. Μετά γύρισε πίσω για να βεβαιωθεί ότι ήταν στραμμένος προς το τέρμα για να επιτεθεί στην μπάλα και να την ξαναβάλει από εκεί που ήρθε η μπάλα.



Ο τερματοφύλακας θα πηγαίνει πάντα απέναντι από το τέρμα του, οπότε ο Μπενζεμά τοποθετεί τη μπάλα από τη μεριά που έχει έρθει. Ήξερε ότι ήταν εκτός γωνίας και σκέφτεται “εντάξει, επιτρέψτε με να προσαρμόσω ξανά το κάδρο μου, συνδεθήκαμε, τώρα αφήστε με να τελειώσω”», είπε ο Τιερί Ανρί.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης