Τζόκοβιτς: «Το περσινό Roland Garros θα είναι η έμπνευσή μου»

Τζόκοβιτς: «Το περσινό Roland Garros θα είναι η έμπνευσή μου»

Επιπλέον κίνητρο δήλωσε πως έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην χωμάτινη σεζόν καθώς έχει να αποδείξει πολλά πράγματα

novak-djokovic-tennis
Αύριο (λογικά) θα επιστρέψει στην δράση ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στον δεύτερο γύρο του Μόντε Κάρλο παίζει με τον Ισπανό Φόκινα.

Ο Σέρβος μετά από τους πρώτους τρεις μήνες έχει καταφέρει να παίξει σε ένα τουρνουά λόγω του μη εμβολιασμού του, ωστόσο κρατάει το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που του δίνει και κίνητρο να τα πάει καλά στην χωμάτινη σεζόν.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται χρόνο για να… ξεσκουριάσει και πως θα ξεκινήσει στην χωμάτινη επιφάνεια, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τον περσινό τελικό του Roland Garros κόντρα στον Τσιτσιπά.

«Ακόμη έχω κίνητρο να είμαι στο Tour και να ανταγωνιστώ τους νέους παίκτες και τους καλύτερους του κόσμου για να πάρω τίτλους. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα βγω έξω στο court και θα παίξω. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα στην αρχή της εβδομάδας δεν θα είμαι και στα καλύτερά μου. Θα τεστάρω τις… μηχανές, θα χτίσω στο παιχνίδι και προφανώς θα μου πάρει λίγο χρόνο και παιχνίδια για να βρω ρυθμό και να παίξω σε ανταγωνιστικό επίπεδο» είπε αρχικά ο Τζόκοβιτς.

«Η χωμάτινη επιφάνεια είναι αυτή στην οποία μεγάλωσα στην Σερβία. Ιστορικά δεν είναι η πιο πετυχημένη μου, όμως είχα και επιτυχίες. Το περσινό Roland Garros είναι ακόμη στο μυαλό μου και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την χωμάτινη σεζόν. Το να είσαι το Νο1 είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στο άθλημά μας και θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ» πρόσθεσε ο Σέρβος.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης