Λέικερς - Θάντερ 120-101: Νίκη των «λιμνάνθρωπων» κόντρα στην Οκλαχόμα του τρομερού Καλαϊτζάκη

Λέικερς - Θάντερ 120-101: Νίκη των «λιμνάνθρωπων» κόντρα στην Οκλαχόμα του τρομερού Καλαϊτζάκη

Μετά από 8 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και έναν αποκλεισμό από την διαδικασία των play-in, οι Λέικερς... ξεσπάθωσαν απέναντι στους Θάντερ επικρατώντας με 120-101. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα

lakers_thunder_xr
Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να έχει χαθεί πλήρως από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού οι Λέικερς έχουν ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση και τα play-in τουρνουά, οι «λιμνάνθρωποι» πήραν μία γοήτρου απέναντι στους Θάντερ με 120-101, «σβήνοντας» την εκπληκτική εμφάνιση του Έλληνα διεθνή.

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια με την εικόνα αυτή να διαφοροποιείται λίγο αργότερο και με την υπεροχή στην δεύτερη περίοδο οι Λέικερς να κλείνουν το ημίχρονο με το υπέρ τους 56-52. Η Οκλαχόμα επανήλθε περνώντας μπροστά με την επιστροφή (68-69), ωστόσο οι Λέικερς έκαναν το ξέσπασμά τους για το +9 (84-75). Η καθοριστική περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους με την ψαλίδα να παραμένει ανοιχτή κοντά στους 17-18 πόντους και το τελικό 120-101 να τους δικαιώνει.

Για τους νικητές, ο Τζόνσον είχε 21 πόντους με 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ακολούθησαν Γκάμπριελ με 16, Χάουαρντ και Χόρτον-Τάκερ με 15 έκαστος και η πολυφωνία συνεχίστηκε με 4 ακόμη διψήφιους!

Από την μεριά των Θάντερ με το ρόστερ 6 παικτών, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μοιάζει να εκμεταλλεύεται απόλυτα την ευκαιρία που του δίνεται, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα. Στους 27 σταμάτησε ο Χοαρντ που είχε και 17 ριμπάουντ.
Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Lakers - Full Game Highlights | April 8, 2022 NBA Season


Κλείσιμο
λεικερσ
θαντερ_1


ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ενισχύει τις δυνάμεις της τη Ρωσία με στόχο Ντονμπάς και Οδησσό - Όπλα ζητά ο Ζελένσκι

Νότια Κορέα: Ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια τα κρούσματα, έσπασαν το φράγμα των 19.000 οι θάνατοι

Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα - Χαλάει από αύριο στα βόρεια και δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης