Φιλοξενία 12 Ουκρανών αθλητών στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά με παρέμβαση Αυγενάκη

Φιλοξενία 12 Ουκρανών αθλητών στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά με παρέμβαση Αυγενάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο αίτημα για τη φιλοξενία 12 αθλητών στίβου από την Ουκρανία στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά

5195135
Με αστραπιαία αντίδραση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το αίτημα για τη φιλοξενία 12 αθλητών στίβου από την Ουκρανία στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά θα γίνει πράξη! 



'Ετσι δοθηκε εντολή να ετοιμαστούν έξι δίκλινοι ξενώνες για την φιλοξενία της ομάδας των Ουκρανών αθλητών. Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, είναι έτοιμοι να συμβάλουν στην κατά των δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν εν καιρώ πολέμου.

«Είναι μεγάλη μας η χαρά για την ευκαιρία που μας δίνεται να αποδείξουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στους αθλητές της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται με τόσο τραγικό τρόπο το τελευταίο διάστημα. Η παραχώρηση στέγης στους 12 αυτούς αθλητές, είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε θεσμικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Φωτιά στο Παπανικολάου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους δύο νεκρούς

«Καρφί» Μητσοτάκη στην επίτροπο Σίμσον για τα ενεργειακά: Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να βοηθήσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης