Επίσημη διάψευση από την FIFA στο σενάριο αύξησης της διάρκειας των αγώνων στο Μουντιάλ του Κατάρ

Επίσημη διάψευση από την FIFA στο σενάριο αύξησης της διάρκειας των αγώνων στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση και διαψεύδει το σενάριο σύμφωνα με το οποίο η διάρκεια των αγώνων στο Μουντιάλ του Κατάρ θα αυξάνονταν από τα 90 στα 100 λεπτά

25516534
Πολύ «σκόνη» σηκώθηκε την Τετάρτη στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά από το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport σύμφωνα με το οποίο η FIFA εξετάζει το σενάριο αύξησης του χρόνου των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από 90' σε 100'.

Μια ημέρα μετά η FIFA εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία διαψεύδει το σενάριο στο οποίο ενέπλεξαν και τον Τζιάνι Ινφαντίνο παρουσιάζοντας τον ως εμπνευστή της ιδέας.



Η FIFA διέψευσε επισήμως ότι εξετάζει την αλλαγή του κανονισμού της διάρκειας των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ από 90 σε 100 λεπτά.

«Ύστερα από ορισμένες αναφορές και φήμες που διαδόθηκαν, η FIFA θα ήθελε να διευκρινίσει ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους κανόνες σχετικά με τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022™️ ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση», αναφέρει η ανακοίνωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Φωτιά στο Παπανικολάου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους δύο νεκρούς

«Καρφί» Μητσοτάκη στην επίτροπο Σίμσον για τα ενεργειακά: Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να βοηθήσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης