Κύπελλο Κύπρου: Τέσσερις αποβολές ο ΑΠΟΕΛ και πρόκριση στα ημιτελικά για την Ανόρθωση

Κύπελλο Κύπρου: Τέσσερις αποβολές ο ΑΠΟΕΛ και πρόκριση στα ημιτελικά για την Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε με 9 παίκτες από το ημίχρονο και τελικά ολοκλήρωσε τον δεύτερο προημιτελικό με 7 (!!!) με την Ανόρθωση να παίρνει τη νίκη-πρόκριση χάρις στο γκολ του Ουάρντα

APOEL-Anor
Απίθανα πράγματα συνέβησαν στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπροτ με την Ανόρθωση να παίρνει το εισιτήριο για τους 4 και τον ΑΠΟΕΛ να βράζει με τη διαιτησία και τον Ουάρντα!

Με τη διαιτησία γιατί δέχθηκε 4 κόκκινες κάρτες και με τον Ουάρντα γιατί μετά το γκολ που πέτυχε στο 43' πανηγύρισε επιδεικτικά μπροστά από το πέταλο των οπαδών των γηπεδούχων.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ 1-0 (6/4/2022)


Ο χορός των αποβολών άνοιξε μόλις στο 7' όταν ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους άλλαξε (μέσω VAR) την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Λέο Νατέλ για μαρκάρισμα στον Κωστάκη Αρτυματά.

Κλείσιμο
Στο 34' και στο 35' ο Ντανίλο δέχθηκε δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες για σκληρά φάουλ αρχικά στον Γιόσεφ Χούσμπαουερ και κατόπιν στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε το γκολ της πρόκρισης (το πρώτο ματς είχε λήξει 2-1 υπέρ της Ανόρθωσης και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ)ο Πάουλο Βινίσιους έκανε νέο σκληρό φάουλ στον κι αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 70' ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με 7 παίκτες καθώς κι ο Λούκας Σόουζα χτύπησε στο πρόσωπο του Μπλαζ Βρχόβετς!!!

Ανόρθωση (Τ.Κετσπάγια): Τζουρ, Κορέια, Ρισβάνης (46' Εσκοβάλ), Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν, Χούσμπαουερ (70' Πόποβιτς) , Αρτυματάς, Ουάρντα, Λάζαρος (64' Βερχόβετς), Χριστοφή (46' Ρουσιάς), Νοβότνι (61' Ντέλετιτς).

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μιχαήλ, Θεοδώρου (66' Ντονγκαλά), Βινίσιους, Σάβιτς, Έσελινγκ, Γουίλερ (61' Ζαμπάλα), Σόουζα, Σατσιάς (68' Σαρφό), Ντανίλο, Νατέλ, Μάγκλιτσα (70' Οκριασβίλι).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης