Euroleague πόλο, Ολυμπιακός-Ουίπεστ 18-11: Με όπλο την επίθεση προκρίθηκε στον τελικό
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ουίπεστ και το απόγευμα της Κυριακής είναι έτοιμος να στεφθεί για 3η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στην υδατοσφαίριση γυναικών, σηκώνοντας την κούπα μέσα στον Πειραιά
Ο Ολυμπιακός έχοντας επιθετικό πλουραλισμό νίκησε την Ουίπεστ με 18-11 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και προκρίθηκαν άνετα και με στιλ στον τελικό του Final 4 της Euroleague στην υδατοσφαίριση γυναικών.
Οι παίκτριες του Ολυμπιακού είναι έτοιμες το απόγευμα της Κυριακής (3/4, 17:00) να γράψουν ιστορία, να διατηρήσουν το ευρωπαϊκό στέμμα και να φθάσουν στις τρεις κατακτήσεις στην Euroleague.
Ο αντίπαλος θα βγει από το 2ο ημιτελικό (19:00) ανάμεσα στην ισπανική Σαμπαντέλ και την ιταλκή Πάντοβα.
Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού η Πλευρίτου με τέσσερα και η Ξενάκη πέτυχε τρία τέρματα, ενώ όλη η Ούιπεστ ήταν η Νάγκι που σκόραρε 9 από 11 γκολ της ομάδας της.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.