Παναθηναϊκός για Κυράστα: «18 χρόνια τώρα ο Απρίλης ξεκινάει θλιμμένα...»
Ο Παναθηναϊκός φυσικά και δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα και την Πρωταπριλιά του 2004, όταν ο πρώην προπονητής του συλλόγου άφησε την τελευταία του πνοή
Ο Γιάννης Κυράστας έχει μείνει στην ιστορία του «τριφυλλιού» ως ένας άνθρωπος του οποίου η προσφορά ήταν σημαντικότατη τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.
Η ποιότητά του, ως άνθρωπος, ήταν εκείνη που κινούσε τα νήματα και τον έκανε σπουδαίο. Και μια τέτοια ημέρα, Πρωταπριλιά, του 2004, σαν ψέμα, έγινε γνωστό πως δεν βρισκόταν πλέον ανάμεσά μας.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε ένα λιτό μήνυμα ως φόρο τιμής στη μνήμη του:
«18 χρόνια τώρα ο Απρίλιος ξεκινάει θλιμμένα. Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε νωρίς από τη ζωή. Πρόλαβε να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής (με δύο θητείες). Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας...».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».