Εθνική Δανίας: Sold out σε φιλικό μετά από 17 χρόνια λόγω της επιστροφής Έρικσεν
Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει βασικός στο γήπεδο όπου υπέστη την καρδιακή ανακοπή το περασμένο καλοκαίρι και η Δανία ανακοίνωσε sold out σε φιλικό μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!
Έζησαν το απόλυτο σοκ από την εξέδρα. Η αγωνία ήταν διπλή, αφού μέχρι να ακουστεί από τα μεγάφωνα πως η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή όλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν την αναπνοή τους.
Οι φίλαθλοι της Δανίας τρομοκρατήθηκαν, όπως και όλος ο υπόλοιπος φίλαθλος και μη κόσμος, στην όψη του αναίσθητου Κρίστιαν Έρικσεν στο χορτάρι του «Parken Stadium».
Ωστόσο, ο Δανός σταρ επέστρεψε στη δράση και τα γκολ με την εθνική ομάδα, αφήνοντας πίσω τη σοκαριστική περιπέτεια της υγείας του και οι συμπατριώτες του φρόντισαν να του επιφυλάξουν την πιο θερμή υποδοχή.
Για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε sold out σε εντός έδρας φιλικό αγώνα! Κι αυτό οφείλεται στην επάνοδο του Έρικσεν στην πατρίδα του για να αγωνιστεί και μάλιστα, ως βασικός το αρχικό σχήμα του Κάσπερ Γιούλμαντ, απέναντι στη Σερβία (19:00, Cosmotesport1HD).
Περί τους 60.000 φιλάθλους θα δώσουν το παρών στη φιλική αναμέτρηση, για να αποθεώσουν τον ήρωά τους που βγήκε νικητής στη «μάχη» για τη ζωή και έχει επανέλθει για τα καλά στα αγωνιστικά του στάνταρ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.