Εθνική Δανίας: Sold out σε φιλικό μετά από 17 χρόνια λόγω της επιστροφής Έρικσεν

Εθνική Δανίας: Sold out σε φιλικό μετά από 17 χρόνια λόγω της επιστροφής Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει βασικός στο γήπεδο όπου υπέστη την καρδιακή ανακοπή το περασμένο καλοκαίρι και η Δανία ανακοίνωσε sold out σε φιλικό μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

eriksen
Έζησαν το απόλυτο σοκ από την εξέδρα. Η αγωνία ήταν διπλή, αφού μέχρι να ακουστεί από τα μεγάφωνα πως η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή όλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν την αναπνοή τους.

Οι φίλαθλοι της Δανίας τρομοκρατήθηκαν, όπως και όλος ο υπόλοιπος φίλαθλος και μη κόσμος, στην όψη του αναίσθητου Κρίστιαν Έρικσεν στο χορτάρι του «Parken Stadium».

Ωστόσο, ο Δανός σταρ επέστρεψε στη δράση και τα γκολ με την εθνική ομάδα, αφήνοντας πίσω τη σοκαριστική περιπέτεια της υγείας του και οι συμπατριώτες του φρόντισαν να του επιφυλάξουν την πιο θερμή υποδοχή.

Για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε sold out σε εντός έδρας φιλικό αγώνα! Κι αυτό οφείλεται στην επάνοδο του Έρικσεν στην πατρίδα του για να αγωνιστεί και μάλιστα, ως βασικός το αρχικό σχήμα του Κάσπερ Γιούλμαντ, απέναντι στη Σερβία (19:00, Cosmotesport1HD).

Περί τους 60.000 φιλάθλους θα δώσουν το παρών στη φιλική αναμέτρηση, για να αποθεώσουν τον ήρωά τους που βγήκε νικητής στη «μάχη» για τη ζωή και έχει επανέλθει για τα καλά στα αγωνιστικά του στάνταρ.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης