Σκόραρε με την φανέλα των Ρέιντζερς ο αγνώριστος Πολ Γκασκόιν - Δείτε το γκολ

Σκόραρε με την φανέλα των Ρέιντζερς ο αγνώριστος Πολ Γκασκόιν - Δείτε το γκολ

Ο Πολ Γκασκόιν αγωνίστηκε  με τους παλαίμαχους των Ρέιντζερς στη Γλασκώβη και τον άφησαν να βάλει γκολ απέναντι στους επίλεκτους του Λουίς Φίγκο

πολ
Στα νιάτα του ήταν "φονιάς". Κάποτε «χόρταινε» με γκολ τα δίχτυα των αντιπάλων και αν και "κακό παιδί" των γηπέδων πρόσφερε θέαμα και χαρές στους φιλάθλους. Τα χρόνια πέρασαν και ο Πολ Γκασκόιν είναι πλέον 54 ετών.



Δεν είναι τόσο μεγάλος αλλά λόγω των καταχρήσεων δείχνει πολύ μεγαλύτερος. Αλκοόλ, καταχρήσεις, κατάθλιψη, μπλεξίματα με τον νόμο, γυναίκες τον οδήγησαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ο Πολ Γκασκόιν όμως επέστρεψε!

Με αφορμή τα 150α γενέθλια των Ρέιντζερς φόρεσε ξανά την μπλε φανέλα τους και εμφανίστηκε στο Άιμπροξ. Ήταν guest στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Σκοτίας με την ομάδα επιλέκτων του Λουίς Φίγκο, έπαιξε ελάχιστα στο φινάλε αλλά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Gazza σκόραρε και το πανηγύηρισε σαν παιδί. Ο Πολ με το Νο8 στην πλάτη δεν τα κατάφερε με την πρώτη αλλά πήρε πάσα από αντίπαλο και ουσιαστικά τον άφησαν να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα σαν σε ριπλέι!

Κλείσιμο
gasc




Η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2 από την ομάδα του Φίγκο στην οποία έπαιξαν ο Καρεμπέ, ο Κουαρέσμα, ο Κακά, ο Χάτζι, ο Αμπιντάλ, ο Μακελελέ και άλλοι σταρ.



Για τους Ρέιντζερς σκόραρε ο Αρβελάτζε και ο Γκασκόιν και για την μικτή κόσμου οι Νούνο Γκόμεζ, Μαρτσένα και Κουαρέσμα.





Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης