Ιδιοφυή χαρακτήρισε την πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα ο Τζέραρντ

Ιδιοφυή χαρακτήρισε την πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ρωτήθηκε για την εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και έβγαλε το καπέλο στην διοίκηση της ομάδας της Καταλονίας

FOyUd88X0AITXcA
Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στο Άνφλιντ φόρεσε ξανά την φανέλα της Λίβερπουλ σκόραρε κόντρα στους Legends της Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 από τα γκολ δυο πρώην παικτών του Ολυμπιακού, του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο.



Ο προπονητής της Άστον Βίλα ρωτήθηκε μετά από τον αγώνα για την Μπαρτσελόνα και την πρόσληψη του Τσάβι και την χαρακτήρισε ιδιοφυή!

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι η επιλογή του Τσάβι ήταν ιδιοφυής για την Μπαρτσελόνα. Είναι κάποιος που έχει την ομάδα στο DNA του και που ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης για πολλά χρόνια. Ξέρει το στυλ που όλοι οι άνθρωποι θέλουν να δουν στην Μπαρτσελόνα.

Και μετά από μερικά δύσκολα χρόνια φαίνεται ότι επιστρέφουν εκεί που ανήκουν. Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα από μακριά μου αρέσει να βλέπω ότι τα πάνε πολύ καλά», είπε ο θρυλικός άσος των Reds ο οποίος παρακολούθησε και την νίκη της Μπάρτσα με 4-0 επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης