H Πλίσκοβα αντέδρασε στην πρόταση Τσιτσιπά για καθιέρωση των 5 σετ και στις γυναίκες

H Πλίσκοβα αντέδρασε στην πρόταση Τσιτσιπά για καθιέρωση των 5 σετ και στις γυναίκες

Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για αγώνες  best-of-five και στις γυναίκες στα Grand Slam - Τι έγραψε η πρώην Νο1 του κόσμου Καρολίνα Πλίσκοβα για το θέμα

tsitsio_pli
Πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Καρολίνα Πλίσκοβα μάζεψαν μαζί σκουπίδια και πλαστικά από τις ακτές στο Μαϊάμι αλλά προφανώς δεν συζήτησαν το θέμα για τα  best-of-five στα Grand Slam όσο αφορά τις γυναίκες. 

Ο Έλληνας τενίστας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Miami Open τόνισε ότι από την στιγμή που το prize money είναι το ίδιο σε άνδρες και γυναίκες ίσως να έπρεπε να παίζουν και αγώνες που θα κρίνονται στα 3 νικηφόρα σετ. 

pliskova


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε επίσης ότι οι γυναίκες έχουν αντοχές. Θυμίζουμε σήμερα στα Grand Slam στους άνδρες μπορούμε να έχουμε έως 5 σετ (3 κερδισμένα) και στις γυναίκες έως και 3. 

Μετά από αυτές τις δηλώσεις η πρώτη που αντέδρασε ήταν η Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα πρώην Νο1 κόσμου ανέβασε το δημοσίευμα και το στόλισε με κάποια emojis που δείχνουν ότι δεν της άρεσε η δήλωση και είναι κακή ιδέα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεθ θα παίξουν την Δευτέρα στις 01:30 με τους Ραμ/Σάλσμπερι, Νο.2 του ταμπλό για μια θέση στους "8" στο διπλό. Ο Έλληνας την επόμενη ημέρα θα κοντραριστεί με τον Άλεξ Ντε Μινόρ στο απλό.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης