Super League 2, ΠΑΟΚ Β’ - Θεσπρωτός 0-0: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Δικέφαλο

Super League 2, ΠΑΟΚ Β’ - Θεσπρωτός 0-0: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν βρήκαν δίχτυα και έμειναν στο μηδέν (0-0) απέναντι στον Θεσπρωτό του Χουάν Ρότσα

5549792
Στο γήπεδο της Ευκαρπίας ο ΠΑΟΚ Β υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό για της 26η αγωνιστική της Superleague 2.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως στο πολύ καλό διάστημα (20’-45’) τους στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Γιώργος Κούτσιας βρέθηκε τρεις φορές (19’, 27’, 41’) φάτσα με το γκολ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κινάλη, ο οποίος κράτησε το μηδέν και στο πλασέ του Τζίμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciup666eg0w1)
Κλείσιμο


Με κορυφαίο του γηπέδου τον Καλουτσικίδη ο «Δικέφαλος» προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης και στο δεύτερο μέρος, όμως ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού είχε απαντήσεις στις δύο προσπάθειες του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω αν στο 69ο λεπτό το σουτ του Σαραντίδη μέσα από την περιοχή δεν κατέληγε άουτ.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γρόσδης (62’ Γιαξής), Σαλαμούρας, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας (67’ Κουλούρης), Κούτσιας (67’ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Χουάν Ρότσα): Κινάλης, Ντ' Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας, Ραμίρες, Σαραντίδης, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (66’ Ρομέρο), Γεωργούσης.

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης