Πρώτος αγώνας για την Βαλίεβα μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Πρώτος αγώνας για την Βαλίεβα μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η 15χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ που ήταν το πρόσωπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου λόγω της επίδοσης της αλλά και του κρούσματος ντόπινγκ επιστρέφει στις 25-27 Μαρτίου στη δράση σε αγώνες στην χώρα της

25311926
Σχεδόν έξι εβδομάδες μετά την «θύελλα» που προκάλεσε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, η Καμίλα Βαλίεβα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Η 15χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, θα λάβει μέρος στο Channel One Trophy (25-27/3) , που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο στην πόλη Σαράνσκ της πατρίδας της.



Η νεαρή Ρωσίδα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στην κινεζική πρωτεύουσα, ενώ δεν κατάφερε να διακριθεί σε ατομικό επίπεδο, εμφανώς επηρρεασμένη από όσα μεσολάβησαν μεταξύ των δύο εμφανίσεων της, δεδομένου ότι παρά το γεγονός πως βρέθηκε «θετική» σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, της επετράπη από τις αρμόδιες Αρχές, ν' αγωνισθεί και στο ατοομικό.

Η υπόθεση της Βαλίεβα δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί.
Κλείσιμο

Η ρωσική υπηρεσία κατά του ντόπινγκ έχει στην διάθεσή της έξι μήνες από την ημερομηνία κοινοποίησης της παράβασης της Βαλίεβα για να αποφασίσει σχετικά με οποιαδήποτε κύρωση.

Οσον αφορά στο Channel One Trophy, είναι μία εγχώρια διοργάνωση ομαδικού καλλιτεχνικού πατινάζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Ρώσοι πρωταθλητές, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μονπελιέ, μετά τον αποκλεισμό τους, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

«Προβληματική προσωπικότητα» λένε οι γιατροί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τρεις φορές εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας

Ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία και 100% πληρότητα στα γήπεδα, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες

Καύσιμα: Μειώσεις και «έξτρα» έκπτωση για πληρωμές με smartphone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης