Εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η ΕΕΑ ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό η οποία καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ την οποία κάλυψε εξ' ολοκλήρου ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η ΑΜΚ έπρεπε να περάσει και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι την εγκρίνει
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ που ενημέρωσε ότι η διαδικασία εγκρίνεται από την ΕΕΑ:
«1. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων της από 28.02.22 Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.