Μπεργκ: «Στην καθημερινότητά μου τα παυσίπονα, θα χρειαστώ χειρουργείο μόλις αποσυρθώ»

Μπεργκ: «Στην καθημερινότητά μου τα παυσίπονα, θα χρειαστώ χειρουργείο μόλις αποσυρθώ»

Στην παραδοχή πως τα παυσίπονα είναι πλέον κομμάτι της ρουτίνας του και πως έχει σκεφτεί όσα θα πρέπει να κάνει μόλις αποσυρθεί για να ξεφορτωθεί τους πόνους, προχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ

berg_xr
Ο εκ των κορυφαίων επιθετικών που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Το πλήρωμα του χρόνου τον έχει αγγίξει κι εκείνον και είναι λογικό.

Ο 35χρονος, πλέον, Μάρκους Μπεργκ, αγωνίζεται στην Γκέτεμποργκ, επιστρέφοντας εκεί απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του, για να ρίξει τους τίτλους τέλους όταν αισθανθεί ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει...

«Ναι, παίρνω σχεδόν πάντοτε πλέον τα παυσίπονα γιατί υπάρχει ο πόνος που σου θυμίζει όλα τα χτυπήματα που δέχεσαι και ο αντίκτυπος αυτών των χτυπημάτων έρχεται σχεδόν καθημερινά...» τόνισε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής.

Όσο για τη στιγμή που θα βάλει τέλος στην καριέρα του, ανέφερε ότι: «Ξέρουμε ως ποδοσφαιριστές ότι υπάρχει ζωή και μετά το ποδόσφαιρο και θέλουμε να είμαστε εκεί και ενεργοί για να ζήσουμε στιγμές με τα παιδιά μας και ίσως τα εγγόνια μας κάποια στιγμή.

Οπότε θέλεις να είσαι σε καλή κατάσταση. Ναι, μόλις τελειώσω την καριέρα μου θα υπάρξουν κάποιες επεμβάσεις, τις οποίες τώρα δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε αυτό τώρα, γιατί δεν είναι του παρόντος...».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

Απέρριψε το τελεσίγραφο της Μόσχας για τη Μαριούπολη ο Ζελένσκι - Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης