Συμβόλαια εκτός μεταγραφικής περιόδου μπορούν να υπογράφουν οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές

Συμβόλαια εκτός μεταγραφικής περιόδου μπορούν να υπογράφουν οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές

Η FIFA ανακοίνωσε ειδική ρύθμιση για τους ποδοσφαιριστές από την Ουκρανία και συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση

FMINZPXXEAIhU0_
Σε προσωρινή τροποποίηση του κανονισμού της για την κατάσταση και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών (RSTP) προχώρησε για χάρη των Ουκρανών ποδοσφαιριστών η FIFA.

Μετά από την τροποποίηση οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές θα μπορούν να υπογράφουν σ' άλλο σύλλογο εκτός μεταγραφικής περιόδου.



Κλείσιμο
«Μπορεί να επιτραπεί στους Ουκρανούς παίκτες να υπογράφουν σε άλλο σύλλογο, ακόμη και αν αυτή η περίοδος έχει κλείσει. Η FIFA θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Ουκρανία για να διασφαλίσει ότι το κανονιστικό πλαίσιο αντανακλά τις όποιες εξελίξεις.

Συνεχίζει επίσης να καταδικάζει τη συνεχιζόμενη χρήση βίας από τη Ρωσία στην Ουκρανία και καλεί για ταχεία παύση των εχθροπραξιών και για επιστροφή στην ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της FIFA.

Πριν από λίγες ημέρες η FIFA γνωστοποίησε ότι θα ανοίξει μια ειδική μεταγραφική περίοδο για ξένους παίκτες που έχουν αποκλειστεί στη Ρωσία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ενδέχεται να κλιμακώσει την επίθεση και «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άσχημες», εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το Μπάκιγχαμ «έκλεισε» την υπόθεση κακοποίησης της Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον πρίγκιπα Άντριου με 7 εκατ. στερλίνες

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης