Η Τσέλσι θα κάνει 10ωρο ταξίδι με το πούλμαν μέχρι το Μίντλεσμπρο

Η Τσέλσι θα κάνει 10ωρο ταξίδι με το πούλμαν μέχρι το Μίντλεσμπρο

Η Τσέλσι λόγω των οικονομικών της προβλημάτων θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Μίντλεσμπρο για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Αγγλίας με το πούλμαν της ομάδας, κάνοντας διαδρομή δέκα ωρών!

chelsea_22
Οι κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητα της Τσέλσι και για αυτό ο Ρώσος μεγιστάνας ψάχνει αγοραστή που θα μπορεί να αποκτήσει τους πρωταθλητές κόσμου, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι Λονδρέζοι είναι τυχεροί, καθώς είχαν κλείσει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι τους στη Γαλλία για τον αγώνα ρεβάνς με τη Λιλ για τους «16» του Champions League πριν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στον ισχυρό της άνδρα, όμως από εκεί και πέρα τα ταξίδια για τους εκτός έδρας αγώνες θα είναι μια πολύωρη «Οδύσσεια».

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως η Τσέλσι θα μεταβεί από το Λονδίνο στο Μίντλεσμπρο για τον προημιτελικό του FA Cup με την ομώνυμη ομάδα το ερχόμενο Σάββατο (19/3, 19:15) οδικώς!

Όσο είναι σε ισχύ οι κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς οι «Μπλε» θα μπορούν να ξοδέψουν μόνο 20 χιλιάδες λίρες για τα ταξίδια τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια και συνεπώς τα χρήματα δεν είναι αρκετά για ταξίδι με αεροπλάνο και διαμονή σε ξενοδοχείο. Στην προκειμένη περίπτωση η αποστολή της Τσέλσι θα πρέπει να ταξιδέψει δέκα ώρες μέχρι να φτάσει στο Μίντλεσμπρο!

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Την ενοχή της Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα ζήτησε η εισαγγελέας

Ο Ιερώνυμος τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη για περαστικά από τον κορωνοϊό

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης