Η Ναόμι Οσάκα θυμήθηκε μια επίθεση στις αδερφές Γουίλιαμς, δάκρυσε και στο τέλος ηττήθηκε - Δείτε βίντεο

Η Ναόμι Οσάκα θυμήθηκε μια επίθεση στις αδερφές Γουίλιαμς, δάκρυσε και στο τέλος ηττήθηκε - Δείτε βίντεο

Η τενίστρια από την Ιαπωνία δέχθηκε επίθεση από την εξέδρα, η οποία της ξύπνησε άσχημες μνήμες

naomi
Τέλος μπήκε στην πορεία της 24χρονης τενίστριας στο Ίντιαν Γουέλς Όπεν, με το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αλλά και εαυτόν σε μια κατάσταση που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον αγώνα.

Έχοντας χάσει το πρώτο γκέιμ απέναντι στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, μια γυναίκα της φώναξε από την εξέδρα «Ναόμι είσαι για τα μπάζα» (σ.σ «Naomi you suck»), κάτι που την επηρέασε ψυχολογικά αφού επανέφερε στη μνήμη της την ρατσιστική επίθεση που είχαν δεχθεί η Σερένα και Βίνους Γουίαλιαμς στο ίδιο κορτ το 2001.



Αν και προσπάθησε να ηρεμήσει και ενώ δεν έγινε δεκτό το αίτημά της να πάρει το μικρόφωνο και να απευθυνθεί προς την εξέδρα, η Οσάκα επί της ουσίας παράτησε τον αγώνα και η Κουντερμέτοβα επικράτησε 2-0 σετ.

Μετά το τέλος και ενώ έκανε πολλές παύσεις ανάμεσα στα λόγια της, η Οσάκα δήλωσε:

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ευχαριστώ. Αισθάνομαι ότι έχω κλάψει ήδη αρκετά on camera. Για να είμαι ειλικρινής με έχουν παρενοχλήσει και στο παρελθόν. Δεν με πείραξε τόσο, αλλά με πείραξε που έγινε εδώ. Έχω δει ένα βίντεο με τη Βίνους και τη Σερένα Γουίλιαμς να παρενοχλούνται εδώ και εάν δεν το έχεις δει ποτέ, θα έπρεπε να το κάνεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου καρφώθηκε και το έβλεπα ξανά και ξανά στο κεφάλι μου. Προσπαθώ να μην κλαίω. Το μόνο που θέλω να πω είναι ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Κουντερμέτοβα. Απλώς, ευχαριστώ».

Υπενθυμίζεται πως η Οσάκα δίνει γενναία μάχη με την κατάθλιψη, η οποία την έχει οδηγήσει στο να αποσυρθεί από τουρνουά στο παρελθόν. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν η σημαιοφόρος της Ιαπωνίας, σε μία από τις πιο όμορφες αθλητικές εικόνες του καλοκαιριού.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης