Super League 2, Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ρέντη - Δείτε βίντεο

Super League 2, Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ρέντη - Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός Β' και ο Ηρακλής είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά έμειναν στο 0-0 στον αγώνα της Super League 2

οσφπ_β
Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 24ης ημέρας της Super League 2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και στον Ηρακλή το οποίο διεξήχθη το Σάββατο (12/3) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cihznmnn3nwp)


Ο Ολυμπιακός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο μέρος μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Βοΐλη να γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Σουρλή που σούταρε πάνω από την εστία.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 10’ ο Κωστή έπιασε δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλαβράκης με τους παίκτες των γηπεδούχων να πιέζουν στο χώρο του κέντρου, ψάχνοντας ανάπτυξη τόσο από τον άξονα με τον Σουρλή όσο και από τα πλάγια με τους Μπα και Κωστή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cihz1osk2cdt)
Κλείσιμο


Ο Ηρακλής ανέβηκε στο γήπεδο μετά το μισό του πρώτου μέρους με το σουτ του Ναπολιτάνο να φεύγει έξω ενώ ο Τζολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 35’, όταν η μπάλα στο απευθείας κόρνερ των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκε προς την εστία με τη βοήθεια και του αέρα.
Ο Κωστή είχε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε στο δεύτερο λεπτό του β’ ημιχρόνου έφυγε λίγο έξω.

Στο 80ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού η σέντρα του Μπα από τα δεξιά δεν βρήκε σε ετοιμότητα τον Βοΐλη που χάνοντας το κοντρόλ, έχασε παράλληλα και την ευκαιρία να βγει απέναντι από τον Παλαβράκη.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ (89’ Νταμπό), Ντόι, Σουρλής, Κωστή (71’ Νίκολιτς), Λιάτσος (66’ Μαρίνος), Α. Μπα, Βοΐλης (88’ Πινακάς)

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής, Παπαστεριανός, Πήλιος, Τομάς, Ναπολιτάνο, Πατράλης, Μασούρας, Καρτσαμπάς, Αλέξιτς


 Ειδήσεις σήμερα:


Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχούν πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο - Ο Πούτιν βομβαρδίζει πόλεις για να «σπάσει» ο Ζελένσκι

Αγριεύει ο «Φίλιππος» από το μεσημέρι με χιόνια και στην Αττική - Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

«Δεν θα χρησιμοποιούσα την ασθένεια των παιδιών για να φέρω πίσω τον Μάνο, εγώ του είπα να φύγει» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης