Λίβερπουλ: Στον «αέρα» η παραμονή του Σαλάχ

Λίβερπουλ: Στον «αέρα» η παραμονή του Σαλάχ

Σύμφωνα με κορυφαίο Ιταλό δημοσιογράφο, η πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ δεν ικανοποιεί τον Μο Σαλάχ, ο οποίος ζητάει ακόμη μεγαλύτερο συμβόλαιο με τους Reds - Τι δήλωσε ο Κλοπ για το θέμα

25339974
Το συμβόλαιο του Μο Σαλάχ με την Λίβερπουλ έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023 αλλά εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Αιγύπτιο και την ομάδα του λιμανιού.

Τόσο η μια όσο και η άλλη πλευρά δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το θέμα. Ο Αιγύπτιος έχει δηλώσει πως είναι καλά στην Λίβερπουλ, ο Κλοπ έχει τονίσει πως θέλει να παραμείνει ο Μο στο κλαμπ αφού το έχει οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Η υπόθεση όμως έχει «παγώσει». Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Μο Σαλάχ δεν θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης από την Λίβερπουλ.



Ο Ρομάνο θα γράψει στο twitter: «Η προτεραιότητα του Μο είναι να παραμείνει αλλά όχι με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ας περιμένουμε να δούμε την επόμενη κίνηση της Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2023, κάτι που σημαίνει πως αν δεν επιτευχθεί σύντομα συμφωνία τότε η Λίβερπουλ θα αναγκαστεί είτε να τον πουλήσει ή να τον κρατήσει με την ελπίδα να συμφωνήσει αργότερα μαζί του, ρισκάροντας όμως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Κλείσιμο
Η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει με την τρέχουσα μισθολογική δομή, δεν επιθυμεί να έχει τοπ παίκτες να αμείβονται με τεράστιους μισθούς και να έχει ταυτόχρονα άλλους παίκτες με φυσιολογικούς μισθούς».

Για την υπόθεση ρωτήθηκε την Παρασκευή (11/3) και ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος σημείωσε: «Ο Μο περιμένει σίγουρα από αυτό το σύλλογο να είναι φιλόδοξος. Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε φιλόδοξοι. Είναι η απόφαση του Μο. Ο σύλλογος έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει, όλα καλά.

Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, ούτε έχει υπογράψει ούτε έχει απορρίψει την πρόταση που του έχει γίνει, θα πρέπει απλά να περιμένουμε. Δεν υπάρχει βιασύνη».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ ο Σαλάχ ζητά συμβόλαιο της τάξεως των 400.000 λιρών την εβδομάδα αλλά αυτό το ποσό είναι αδύνατο να δοθεί από την διοίκηση της Λίβερπουλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης