Premier League και αγγλική Ομοσπονδία διέκοψαν τις μεταδόσεις στη Ρωσία

Premier League και αγγλική Ομοσπονδία διέκοψαν τις μεταδόσεις στη Ρωσία

Η εσισβολή στην Ουκρανία προκάλεσε την αντίδραση των ποδοσφαιρικών αρχών της Αγγλίας με την Premier League και την FA να ανακοινώνουν σήμερα τη διακοπή των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων τους στη Ρωσία

25401002
Οι πληροφορίες υπήρχαν από χθες και επιβεβαιώθηκαν πλήρως παρόλο που δεν πρόκειται για κοινή απόφαση.

Τόσο η Premier League όσο και η Αγγλική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα ότι διακόπτουν άμεσα τη συνεργασία τους με τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα των διοργανώσεων τους.

Η αρχή έγινε με την Premier League η οποία στην σημερινή τετράωρη συνεδρίαση του ΔΣ χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να αποφασίσει την ομόφωνη διακοπή της συνεργασίας με τον μιντιακό όμιλο Rambler Group που είχε τα δικαιώματα.

Παράλληλα οι ομάδες ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν 1 εκατ. λίρες για να βοηθήσουν το λαό της Ουκρανίας.

Λίγο αργότερα η αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφαση της να καταγγείλει τη σύμβαση με το δικό της συνεργαζόμενο κανάλι κι έτσι δεν θα μεταδοθούν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League την περασμένη εβδομάδα φορούσαν περιβραχιόνια στα χρώματα της Ουκρανίας, ενώ σε όλα τα γήπεδα υπήρχε το μήνυμα «το ποδόσφαιρο στέκεται ενωμένο» με μια τεράστια σημαία της Ουκρανίας κι αυτός ήταν ο λόγος που η κυβέρνηση της Κίνας απαγόρεψε τη μετάδοση των αγώνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ΜεΡα25 η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου - Τι έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για το... διαζύγιο που βγήκε την «ημέρα της γυναίκας»

Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί» τονίζει ο Στόλτενμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης